Acun Ilıcalı açıkladı! Ersin Korkut için Yılmaz Erdoğan devreye girdi!

Acun Ilıcalı açıkladı! Ersin Korkut için Yılmaz Erdoğan devreye girdi!
Türkiye nefesini tuttu, gelişmeleri izliyor. Ersin Korkut için Yılmaz Erdoğan devreye girdi. Köpeğinin ölümüyle ilgili haberi Ersin Korkut’a kim söyleyecek?

Günlerdir ülke gündemini meşgul eden ve adeta milli mesele haline gelen Ersin Korkut’a acı haberi kimin vereceği ile kararı Acun Ilıcalı nihayet açıkladı! Sadece Survivor hayranları değil tüm Türkiye nefesini tuttu, gelişmeleri izliyor. Ersin Korkut için Yılmaz Erdoğan devreye girdi.  Köpeğinin ölümüyle ilgili haberi Ersin Korkut’a kim söyleyecek? Survivor hayranlarını kahreden bu olayın çözümü nasıl olacak? Şimdi detaylar

Acun Ilıcalı açıkladı! Ersin Korkut için Yılmaz Erdoğan devreye girdi!

Her şey birkaç gün önce Ersin Korkut’un sevimli köpeği Mess’in ölümüyle başladı. Tüm Türkiye bu acı haberle şok geçirirken Dominik’teki adada bulunan yarışmacılar format gereği dünyadan izole oldukları için Ersin Korkut olaydan haberi olmadı. Dolayısıyla köpeğinin öldüğü haberi yarışmacılardan biri olan Ersin Korkut’a nasıl söyleneceği ve bu gerçeğin Ersin üzerinde psikolojik travmaya yol açıp açmayacağı tartışılıyor. Gelişmeler üzerine Acun Ilıcalı Tv8 kanalında bir açıklama yaptı. Olaydan herkes gibi büyük üzüntü duyduğunu belirten Acun Ilıcalı, Survivor'daki Ersin Korkut'a sevimli köpeği Mess'in öldüğü haberini konseyde açıklayacağını söyledi. Bunun üzerine harekete geçen ve Acun’a ulaşan Yılmaz Erdoğan kısa ve net konuştu. “Kötü haberi vermek için biraz bekle"

Yalan söylemek zorunda kaldık!
 

Ülke olarak şoktayız. Hepimizin bildiği ancak Dünyadan izole oldukları için Ersin Korkut’un bilmediği bu acı haber yarışmacıya nasıl söylenecek? Köpeği Mess'in ölümünü Korkut'a kimsenin söylememesi üzerine Acun Ilıcalı bir açıklama gereği duydu. Acılı haber için Korkut'un ailesinden talep geldiğini ve salı günü eleme konseyinde kötü haberi vereceğini şu cümlelerle duyurdu. “Ersin’in ailesinden bize bir talep geldi. İletişim oyunlarında yalan söylemek zorunda kaldıkları için köpeğinin öldüğünü söylememizi istiyorlar. Salı günü konseyde onu söylemeyi düşünüyorum. Ama nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum. Köpeğinin öldüğünü Ersin’e söylemeliyiz”

Ersin Korkut acı gerçeği hala öğrenemedi

Salı günü konsey toplandı ancak Ersin Korkut acı gerçeği yine öğrenemedi. Çünkü devreye Korkut'un akrabası olan ünlü oyuncu Yılmaz Erdoğan girdi. Yoğun temaslar sonucu Acun Ilıcalı'ya telefonla ulaşabilen Yılmaz Erdoğan acı haberi ertelemesini istedi. Yılmaz Erdoğan’ın devreye girmesi üzerine fikrinden vazgeçen Ilıcalı şu sözlerle kendini savundu. "Yılmaz Erdoğan bana ‘söylersek adamı orada kaybedebiliriz’ dedi. Yılmaz Erdoğan da Ersin için ne kadar değerli biliyorsunuz, bütün aile mutabakata varırsa o zaman söylerim. Bana ailesi 'söyle' demişti ama Yılmaz Erdoğan da 'söyle' derse açıklarım. Ben söylemeye çok meyilli değilim açıkçası”

Canlıtv olarak Ersin Korkut’a başsağlığı dilerken gelişmeleri takipçilerimize duyurmaya devam edeceğiz.

06-05-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar