Efsane dizi İstanbullu Gelin bakın hangi ülkede yayınlanacak?

Efsane dizi İstanbullu Gelin bakın hangi ülkede yayınlanacak?
Ekranların sevilen dizilerinden biri olmayı başaran İstanbullu Gelin uluslararası arenada da en çok izlenen dizilerden oldu. İstanbullu Gelin bakın hangi ülkede yayınlanacak?

Başrollerinde Özcan Deniz ve Aslı Enver'in olduğu ve ilk bölümü 3 Mart 2017 yılında yayınlanan İstanbullu Gelin dizisi, Türkiye'de çok beğenildiği gibi yabancı ülkelerden de çok talep görüyor. Birçok ülkede yayınlanan dizinin yeni talibi bu sefer Güney Afrika’dan. 03 Medya’nın yapımcılığını yaptığı dizinin yönetmenliğini ise Zeynep Günay Tan ve Deniz Koloş yapmıştı. Dizi 31 Mayıs 2019 yılında final yaparak ekranlara veda etti.

İstanbullu Gelin’in yeni adresi Güney Afrika

Türkiye'de yayınlandığı dönemde izleyicilerin büyük beğenisini kazanan İstanbullu Gelin, Güney Afrika Cumhuriyeti’nde ekranlara gelecek. Ülkenin ulusal kanallarından E.Tv'de yayınlanacak olan dizinin yapımcısı 03 Medya, dağıtımcılığını da Global Agency yapıyor. E.Tv ile yapılan anlaşmanın ardında Global Agency kurucusu ve Ceo’su İzzet Pinto, “Haftalarca evde beklemek büyük bir sorun. Bu zor günlerde müşterilerimize en iyi içeriği sağlamak içn yardım etmye çalışıyoruz. Sonuna kadar bu sürecin bir parçası olma konusunda istekliyiz. Herkese pozitif durumlarını devam ettirmelerini, sevdikleriyle birlikte evde güvende kalarak TV izlemelerini söylüyoruz” dedi.

İstanbullu Gelin 30 ülkede izleniyor

Birçok ülke vatandaşının evlerinde bulunduğu şu günlerde İstanbullu Gelin dizisine ilgi artarak devam ediyor. Yayınlandığı ülkelerde çok sevilen dizi, geçtiğimiz günlerde El Salvador’a da satılmıştı. Ayrıca, Kazakistan, Bulgaristan, Makedonya, Irak, Honduras, Kosta Rika, Uruguay, Angola, Mozambik, Ukrayna, Kosova, Polonya, Romanya dizinin yayınlandığı diğer ülkeler. Yurt dışına satışıyla tekrar gündeme gelen dizinin başrol oyunculuğunu Özcan Deniz ve Aslı Enver yapmış ve dizi çok beğenilmişti.

İstanbullu Gelin’in konusu

Süreyya genç ve güzel bir kadındır. Hayatın yükünü sırtlanmış gururunda taviz vermeyen Süreyya, aynı zamanda annesiz ve babasız büyümüştür. Süreyya’nın karşısına bir gün zengin ve karizmatik işadamı Faruk çıkar. Faruk’a aşık olan Süreyya’nın Bursa’ya gelin gitmesi ile başlayan dramatik bir aşk hikayesi anlatılır. İstanbullu Gelin Star Tv'nin en çok izlenen dizilerinden biri olmuştu.

05-05-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar