Acun Ilıcalı Kaza Geçirdi

Acun Ilıcalı Kaza Geçirdi
Ünlü televizyoncu ve medya patronu Acun Ilıcalı kullandığı motosiklet ile kaza geçirdi. kazada Acun Ilıcalı'nın kolu kırıldı.

Televizyon sektörünün önde gelen isimlerinden biri olan ve pek çok medya şirketinin de sahibi olan ünlü isim Acun Ilıcalı İstanbul’un Sarıyer ilçesinde kendi kullandığı motosiklet ile trafik kazası geçirdi. Ters yönden gelen bir araçla çarpıştı. Geçtiğimiz gün meydana gelen kazada yaralanan ünlü isim Acun Ilıcalı olay yerine gelen sağlık görevlileri tarafından hastaneye kaldırıldı ve burada tedavi altına alındı. Acun Ilıcalı’nın kullandığı motosiklette ayrıca ünlü ismin küçük kızının da yer aldığı ve onun da kazayı hafif sıyrıklarla atlattığı öğrenildi. Kazanın duyulmasıyla birlikte Acun Ilıcalı’nın kaldırıldığı hastaneye başta Fenerbahçe Kulübü başkanı Ali Koç olmak üzere pek çok ünlü isim geçmiş olsun ziyaretine geldi.

Kolu Kırıldı

Ünlü isim Acun Ilıcalı geçtiğimiz gün kızıyla birlikte büyük bir kaza atlattı. Sarıyer’de yaşanan kazada Acun Ilıcalı kendisinin kullandığı motosiklet ile ters yönden gelen bir araçla çarpıştı. Kaza sonrası olay yerine gelen sağlık görevlileri tarafından hastaneye kaldırılan Acun Ilıcalı ve kızı İlknur Banu Ilıcalı Ceyhun’un sağlık durumlarının iyi olduğu, Acun Ilıcalı’nın sol kolunda kırık olduğu kızının durumunun ise iyi olduğu öğrenildi. Olay kısa sürede magazin basını ve sosyal medya ile internet haber sitelerinde son dakika gelişmesi olarak yer aldı. Hastaneye kaldırılan ve burada tedavi altına alınan Acun Ilıcalı’nın ziyaretine pek çok isim geldi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un da ziyaretine geldiği Acun Ilıcalı’nın ziyaretine gelen ünlü oyuncu İbrahim Büyükak gazetecilerin sorularını yanıtladı. Büyükak “duyduğumuz kadarıyla durumu iyi. Şimdi hepsini öğreneceğim” ifadelerini kullandı.

Hull City’den Açıklama Geldi

Öbür taraftan ünlü isim Acun Ilıcalı’nın geçirdiği trafik kazası sonrası hastaneye kaldırılması geniş şekilde günden oldu ve konuşuldu. Pek çok kişinin geçmiş olsun dileklerini ilettiği Acun Ilıcalı için sahibi olduğu Hull City Futbol Kulübü de bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada Acun Ilıcalı’nın trafik kazası geçirdiği ve durumun iyi olduğu belirtildi. Ayrıca yine aynı açıklamada Acun Ilıcalı’nın kırık olan kolundan ameliyat olacağı da belirtildi. Motosiklet tutkunluğu ile de bilinen ünlü isim Acun Ilıcalı daha önce de bir motosiklet kazası geçirdiğini bir programda anlatmıştı.

21-09-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar