Uğur Güneş Koridor Dizisinden Ayrıldı

Uğur Güneş Koridor Dizisinden Ayrıldı
Son olarak Kanunsuz Topraklar dizisinde rol alan başarılı oyuncu Uğur Güneş rol alacağı Koridor dizisinden ayrıldı ve başka bir diziyle görüşmeye başladı.

Televizyonlarda yeni sezonun başlamasıyla pek çok yeni dizi seyirciyle buluşmaya başladı. Bu diziler sektörde yer alan pek çok ünlü oyuncuyla anlaşmalar yaparak kadrolarına dahil ettiler. Halen hazırlık çalışmaları devam eden diziler ise cast çalışmalarını sürdürüyor. Ancak zaman zaman hazırlık aşamasında anlaşma yapılan oyuncularla yapım şirketleri yolları ayırabiliyor. Bunun son örneğini başarılı oyuncu Uğur Güneş yaşadı. Sev Yapım tarafından hazırlıkları süren Koridor adlı dizi ile el sıkışan Uğur Güneş dizinin hazırlık aşamasının uzun sürmesi ve yapım şirketinin henüz herhangi bir kanalla dizi için anlaşmaya varamamış olmasını gerekçe göstererek diziden ayrılma kararı aldı. Son dönemin başarılı oyuncularından biri olan Uğur Güneş koridor dizisi ile el sıkışmış ve kendisine gelen pek çok teklifi bu dizi için geri çevirmişti. Son yaşanan bu ayrılığın ardından genç ve başarılı oyuncunun yeni bir dizi ile görüşmelere başladığı öğrenildi.

Avcı Dizisi ile Görüşüyor

Sev Yapım tarafından halen hazırlıkları süren Koridor dizisinin castından dizinin çekimleri başlamadan ayrılan başarılı oyuncu Uğur Güneş kendisine yeni bir yol çizmeye karar erdi. Pek çok dizinin yayına girdiği ya da gireceği sektörde hazırlıkları şu sıralar Bozdağ Film tarafından sürdürülen ve TRT ekranlarında seyirciyle buluşacak olan Avcı adlı diziyle görüşmelere başladı. Şimdilik adı Avcı olarak belirtilen dizinin adının yayından önce değişeceği öğrenilirken yapım şirketi cast ve diğer çalışmaları yoğun bir şekilde sürdürüyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Can Emre’nin oturacağı belirtiliyor.

Uğur Güneş Kimdir?

Türk dizi ve sinema sektörünün ana cast oyuncuları arasında yer alan Uğur Günel son olarak kanunsuz topraklar adlı dizide rol almıştır. Sektörün başarılı ve genç oyuncuları arasında yer alan Uğur Güneş 10 Kasım 1987 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tamamlamıştır. Daha sonra oyunculuğa yönelen Uğur Güneş bunun için gerekli eğitimleri almış ve ardından setlerde yer almaya başlamıştır. Uğur Güneş bugüne kadar pek çok yapımda yer almıştır. Bu yapımlar arasında, Yeniden Başla, Tamam mıyız, Urfalıyam Ezelden, Diriliş Ertuğrul, Seddülbahir 32 Saat, İsimsizler, Bir Zamanlar Çukurova ve Kanunsuz Topraklar yer almaktadır.

21-09-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar