Acun Ilıcalı Leyla ile Mecnun dizisinin haklarını satın aldı

Acun Ilıcalı Leyla ile Mecnun dizisinin haklarını satın aldı
Medya patronu Acun Ilıcalı'dan yeni hamle geldi. Acun Ilıcalı Leyla ile Mecnun dizisinin haklarını satın aldı. Fenomen dizi Leyla İle Mecnun yeniden çekilecek.

Fenomen dizi Leyla İle Mecnun yeniden çekilecek. Medya patronu Acun Ilıcalı, Leyla İle Mecnun'un haklarını satın aldı. Bir dönemin en çok izlenen dizisi olan Leyla İle Mecnun hayranlarını heyecanlandıran bir gelişme yaşandı. Acun Ilıcalı yılbaşında yayına başladığı Exxen platformu için yeni projelerle anlşmaya devam ediyor. Daha önce kızı Melisa için Sihirli Annem dizisinin çekimlerine yeniden başlanmıştı. Acun Ilıcalı'dan yeni bomba geldi. Leyla İle Mecnun dizisi Exxen'de yayınlanacak.

Leyla İle Mecnun Exxen için yeniden çekilecek

Acun Ilıcalı'nın haklarını satın aldığı fenomen dizi Leyla İle Mecnun'un yeniden çekilmesi dizinin fanlarını heyecanlandırdı. Tv 100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre dizinin yönetmen kotuğunda yine Onur Ünlü yer alacak. Acun Ilıcalı'nın dizinin eski ekibiyle görüşmelere başladığı da iddialar arasında. Fenomen dizi Leyla İle Mecnun'da Ali Atay ve Ezgi Asaroğlu ve daha sonra Melis Birkan başrolde yer alırken dizide yer alan tüm karakterler fenomenleşmişti. Erdal Bakkal, İsmail Abi, İskender, Aksakallı Dede ve Leyla İle Mecnun esprilerle yoğrulan senaryoda izleyiciyi ekrana bağlıyordu.

Leyla İle Mecnun kadorusunda kimler olacak?

Üzerinden yıllar geçse de hala capsleri yapılan ve esprileri hatırlanan Leyla İle Mecnun dizisinde fenomen karakterler başarılı oyuncular tarafından canlandırılıyordu. Ali Atay, Ahmet Mümtaz Taylan, Cengiz Bozkurt, Osman Sonat, Serkan Keskin dizide yer alan başlıca isimlerdi. Exxen platformuna çok farklı program ve diziler getiren Acun Ilıcalı'nın yeni bombası Leyla İle Mecnun oldu. Acun Ilıcalı'nın Leyla İle Mecnun'un haklarını satın alması ve dizinin yeniden çekileceği haberi günün en çok konuşulanlarından oldu. Leyla İle Mecnun fanları ise dizide aynı kadroyu görmeyi talep ediyor. Leyla İle Mecnun'un oyuncu kadrosuyla görüşmelerin başladığı da iddia ediliyor. Dizinin çekimlerine ise yaz aylarında başlanacak. Leyla İle Mecnun'un Mecnun'u Ali Atay bu sezon Fox Tv'nin sevilen dizisi Son Yaz'da savcı rolüyle ekrana geliyor.

23-03-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar