Bir Zamanlar Çukurova'nın Müjgan'ı Melike İpek Yalova tek celsede boşandı

Bir Zamanlar Çukurova'nın Müjgan'ı Melike İpek Yalova tek celsede boşandı
Bir Zamanlar Çukurova'nın Müjgan'ı Melike İpek Yalova tek celsede boşandı. Ünlü oyuncu Melike İpek Yalova ve Altuğ Gültan'ın 2 yıllık evliliği sona erdi.

Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki Müjgan karakteriyle ekranda olan Melike İpek Yalova boşandı. Melike İpek Yalova ve yapımcı olan eşi Altuğ Gültan anlaşmalı bir şekilde 2 yıllık evliliklerini sonlandırdı. Ünlü oyuncu Yalova ve eski eşi Altuğ Gültan hakkında medyaya yansıyan haberler doğrulanmıştı. Melike İpek Yalova sosyal medya hesabından ayrıldıklarına dair haberleri doğrulamış ve boşanma davası açmıştı. İstanbul Aile Mahkemesi'ne 16 Mart'ta başvuran ünlü oyuncu hızlı bir şekilde süren dava sonucunda boşandı. Melike İpek Yalova ve Altuğ Gültan'ın evliliği tek celsede son buldu.

Melike İpek Yalova ve Altuğ Gültan neden boşandı?

Magazin gündeminde Melike İpek Yalova ve yapımcı eşi Altuğ Gültan'ın ayrıldığına dair haberler yer almıştı. Çıkan haberleri doğrulayan Melike İpek Yalova sosyal medya hesabından bir açıklama yapmıştı. Yalova, "Yollarımızı ayırıyor olduğumuz doğru fakat yanlış anlaşılan bir duruma açıklık getirmek isterim. Biz birlikteliğimiz boyunca birbirimize en başta hep dost ve yol arkadaşı olduk. Evliliği sonlandırma kararımız da uzun bir süre önce, bizim için en doğrusunun bu olduğuna inanarak ve defalarca üzerine konuşarak yine birlikte aldık; ortak kararımızdır" ifadelerini kullanmıştı.

Melike İpek Yalova'nın 2 yıllık evliliği 5 dakikada sona erdi

Melike İpek Yalova yaptığı açıklamada olduğu gibi eşi Altuğ Gültan'dan anlaşmalı olarak boşandı. 7 yıldır birlikte olan çift 2019 yılında nikah masasına oturmuştu. 2 yıllık evliliğin ardından Melike İpek Yalova ve yapımcı eşi Altuğ Gültan boşanma kararı aldı ve bugün anlaşmalı olarak boşandı. Medyaya yansıyan habelerde çiftin boşanma davasının 5 dakika sürdüğü öğrenildi. Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre hakimin "Boşanma konusunda kararlı mısınız?" sorusuna Yalova, "Boşanma konusunda anlaştık. Anlaşmalı olarak boşanmamıza karar verilsin" cevabını verdi. Altuğ Gültan'ın da boşanmak istediğini belirtmesi üzerine mahkeme çiftin boşanmasına hükmetti. Habere göre çiftin bir birlerinden herhangi bir tazminat ya da nafaka talebi olmadı.

23-03-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar