Acun Ilıcalı Satın Aldığı Kulübün Maçına Gitmedi

Acun Ilıcalı Satın Aldığı Kulübün Maçına Gitmedi
Acun Ilıcalı ödül töreni için satın aldığı kulübün maçına gitmedi. Geliri Kas Hastalıkları Derneğine bağışlanacak olan ödül törenine katıldı.

Televizyon dünyasının en ünlü isimlerinden Acun Ilıcalı ödül töreni için satın aldığı kulübün maçına gitmedi. Geliri Kas Hastalıkları Derneğine bağışlanacak olan ödül törenine katılan Acun Ilıcalı ‘’Biletimi yaktım buraya geldim’’ dedi.

Satın Aldığı Kulübün Maçına Gitmedi

İstanbul Kültür Üniversitesi Kariyer Kulübü tarafından düzenlenen 4. Kariyer Onursal Ödül töreninde Acun Ilıcalı da ödüle layık görüldü. Öğrencilere önem verdiğini açıklayan Acun Ilıcalı satın aldığı kulübün maçına gitmedi. Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezinde yapılan ödül töreninde gelir Kas Hastalıkları Derneği’ne bağışlandı. Törende ünlü şarkıcı Kenan Doğulu ve Acun Ilıcalı da ödüle layık görüldü.

4. Kariyer Onursal Ödül töreninde ‘’En iyi erkek sanatçı’’ olarak seçilirken Kenan Doğulu, şu sıralar oyuncu eşi Beren Saat’in seslendireceği şarkı üzerinde çalıştığını da açıkladı.

Biletimi Yaktım Buraya Geldim

Acun Medya’nın sahibi ünlü yapımcı Acun Ilıcalı 'Yılın Başarılı İş Adamı' ödülüne layık görüldü. Acun Ilıcalı, sahneye çıkarak, "Benim için önemli olan Üniversite ve öğrencilerden aldığım ödül benim için en önemlisi çok kıymet veriyorum çünkü satın aldığım spor kulübü Hull City’nin maçı vardı. Biletimi yaktım buraya geldim çünkü daha önemlisiniz" açıklamasını yaparak öğrencilerden aldığı ödülün kıymetine değindi. Son yılların ekranlarda yaptığı program ve yarışmalarla büyük beğeni toplayarak her yaptığı iş ile gündeme gelmeyi başaran Acun Ilıcalı Yılın Başarılı İş Adamı ödülünün sahibi olmayı başardı.

Acun Ilıcalı Kimdir?

Ali Acun Ilıcalı 29 Mayıs 1969 yılında Edirne’de dünyaya gelmiştir. Türk televizyoncu ve sunucu olarak uslararası yapımcı ve iş adamıdır. Televizyon kanalları TV8, TV8,5 ve dijital platform Exxen’in sahibidir. ABD, Meksika, Romanya, Macaristan, Kolombiya, Yunanistan ve Brezilya dahil birçok ülkede şirketleri bulunan ve dünyanın önde gelen isimlerindendir. Çalıştığı kanallara yayın stratejileri geliştiren Acun Medya Grubu'nun kurucusu ve yönetim kurulu başkanıdır. Dünya genelindeki ilk spor ve realitenin bir arada olduğu yarışma programı Exathlon’un sahibi ve İngilitere EFL Championship ekiplerinden Hull City AFC Futboll takımının ise yeni patronudur. Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı birçok farklı kategoride binden fazla ödüle layık görülmüştür. Yapılan anketler sonucunda ise son 15 yıldır pek çok kez Türkiye'nin en güvenilir ilk üç ismi arasında yer almayı başarmıştır.

07-03-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar