Aslı Enver ile Önder Öztarhan İlk Kez Birlikte Görüntülendi

Aslı Enver ile Önder Öztarhan İlk Kez Birlikte Görüntülendi
Yetenekli oyuncu Aslı Enver sevgilisi ile ilk kez görüntülendi. Önder Öztarhan ile birlikteliği hakkında açıklamada bulunmayan Enver ilk kez birlikte görüntülendi.

Yetenekli oyuncu Aslı Enver sevgilisi ile ilk kez görüntülendi. Önder Öztarhan ile birlikteliği hakkında açıklamada bulunmayan Enver ilk kez birlikte görüntülendi.

Bir süredir merakla hayranlarının takip ettiği Aslı Enver sevgilisi Önder Öztarhan ile ilişkisini gözlerden uzakta yaşamayı tercih ederek tatil yapmak için soluğu Alaçatı'da aldı. Şuana kadar yaşadıkları ilişki için açıklamada bulunmayan çift ilk kez bir hayranı tarafından sosyal medya da gündem oldu. Enver ve Öztarhan çiftin fotoğrafı, sosyal medyada binlerce kişi tarafından paylaşılarak yorum yağmuruna tutuldu.

Çok Mutluyuz

Başarılı oyuncu Aslı Enver ile Aralık ayında birliktelik yaşamaya başlayan iş adamı Önder Öztarhan, yakın çevresinde çok mutlu olduklarını dile getirmişti. İlişkisinin doğrulanmasının ardından ünlü oyuncu Aslı Enver, sosyal medya hesabından Öztarhan’ı takip etmeye başlamıştı.  

İyiyiz Güzeliz Herşey İlk Görüşte Oldu

Önder Öztarhan, geçtiğimiz haftalarda bir röportajında "Evet, bir ilişki başladı. Daha çok yeni, şu an her şey yolunda, iyiyiz, güzeliz. Her şey ilk görüşte oldu." İfadelerini kullanmıştı.

Murat Boz ile Yolları Ayırdı

Ünlü şarkıcı Murat Boz ve Aslı Enver çiftinin inişli çıkışlı ilişkisi 2019'un Ekim ayında yolları ayrışmıştı.  İkili ayrılıklarından sonra, sosyal medyadaki hareketleriyle sık sık gündemde yerini almıştı.

Kerem Tunçeri ile Yakınlaşmıştı

Murat Boz ile sonlanan ilişkisinden sonra Aslı Enver, eski basketbolcu Kerem Tunçeri ile yakınlaşmaya başlamıştı. Enver ve Tunçeri, arkadaşlarının düzenlediği bir partide tanışmış ve telefon üzerinden ilişkilerini yürütmüşlerdi. Eski basketbolcu Kerem Tunçeri'ye ait olduğu iddia edilen mesajlar ifşa edilince bu gelişmenin ardından oyuncu, Tunçeri'den ayrılmıştı.

Önder Öztarhan Kimdir?

Önder Öztarhan, 1972 yılında İstanbul’da doğmuştur. Amerika’da Pazarlama ve İşletme üzerine University of Massachusetts Amherst’de eğitimini tamamladı. Estee Lauder Group Şirketi ve Nike gibi dünya çapındaki markaları pazara kazandıran Vepa Aile şirketinde iş hayatına atıldı. 1996’dan 2000 yılına kadar grubun kozmetik bölümünde görev aldıktan sonra, 2000 yılında Vepa Sport Perakende Direktörü ve 2002 yılında Genel Müdürlük pozisyonlarını yürütmüştür.

Aslı Enver Kimdir?

Ünlü oyuncu Aslı Enver 10 Mayıs 1984 yılında Londra’da dünyaya gelmiştir. Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümünden mezun olan Enver ekran deneyimini TRT 1’de yayınlanan iki dakikalık sit-com'da rol alarak başlamıştır. Daha sonra ‘’Ayna’’ isimli kısa filmde oynamıştır. Kanal D ekranlarının gençlik dizisi olarak ekranlara gelen Kavak Yelleri isimli yapımda Mine karakterine hayat vererek beğeni toplamayı başarmıştır.  Kendisi gibi oyuncu olan Birkan Sokullu ile 2012 yılında dünya evine girmiş ve 2015 yılında ayrılmıştır.

07-03-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar