Acun Ilıcalı ve Varol Yaşaroğlu’ndan afetzede çocuklara sürpriz!

Acun Ilıcalı ve Varol Yaşaroğlu’ndan afetzede çocuklara sürpriz!
6 Şubat’ta meydana gelen yıkıcı depremlerin ardından birçok proje hazırlayan Acun Ilıcalı, felaketten en çok etkilenen çocuklar için Varol Yaşaroğlu ile birlikte harekete geçti.

Acun Medya’nın sahibi Acun Ilıcalı bir kez daha sosyal bir proje için harekete geçti. Ünlü komedyen Varol Yaşaroğlu ile birlikte afetzede çocuklara sürpriz yapan Acun Ilıcalı’nın deprem bölgesindeki hamlesi merak konusu oldu. Çocuklara yönelik birçok projeyi hazırlayan Acun Ilıcalı’nın Varol Yaşaroğlu ile birlikte hazırladığı sürprizin detayları haberimizde.

Acun Ilıcalı ve Varol Yaşaroğlu’ndan afetzede çocuklara sürpriz!

Ünlü yapımcı ve iş adamı Acun Ilıcalı mübarek ramazan günlerini en iyi şekilde değerlendirmek için kolları sıvadı. 6 Şubat’ta meydana gelen yıkıcı depremlerin ardından birçok proje hazırlayan Acun Ilıcalı, felaketten en çok etkilenen çocuklar için harekete geçti. Ünlü komedyen Varol Yaşaroğlu ile birlikte afet bölgesine giden Acun Ilıcalı, ”Kral Şakir Mikrop Avcıları Cumburlop!” filmini çocuk izleyicilerle buluşturacak. Kral Şakir Mikrop Avcıları filmi, sinemalarda gösterime girmeden önce deprem bölgelerindeki çocuklarla buluşmuş olacak.

Çocuklara büyük moral olacak

Acun Ilıcalı ve Varol Yaşaroğlu tarafından organize edilen film etkinliğinde sadece “Kral Şakir Mikrop Avcıları Cumburlop! “ filmi izlenmeyecek. İkili tarafından Osmaniye, Hatay, Adıyaman, Kahramanmaraş, İslahiye, Nurdağı ve Gaziantep Merkez’de yapılan özel gösterimlerle depremzede çocuklara moral etkinlikleri de düzenlenecek. Kral Şakir ekibi film gösteriminin yanı sıra Kral Şakir maskotları ile de çocuklarla oyunlar oynayacak ve eğlenceli saatler geçirecek. Öte yandan vizyon tarihi merakla beklenen Kral Şakir Mikrop Avcıları Cumburlop! ” filminin detayları da belli oldu. Sinema sektörüne katkıda bulunmak için vizyona girecek olan Kral Şakir filmi, tüm kitlelere ulaşabilmek ve kaçıranlar için 31 Mart’ta sinemalarda vizyona girecek.

Gösterim tarihleri belli oldu

Acun Ilıcalı ve Varol Yaşaroğlu tarafından organize edilen “Kral Şakir Mikrop Avcıları Cumburlop” filminin afet bölgesindeki gösterim tarihleri de belli oldu ve bir liste halinde yayınlandı. işte Deprem Bölgelerindeki Çocuklara Özel Gösterim Tarihleri…

25 Mart OSMANİYE

1 Nisan ADIYAMAN

2 Nisan KAHRAMANMARAŞ

3 Nisan HATAY

4 Nisan ISLAHİYE / GAZİANTEP

5 Nisan NURDAĞ / GAZİANTEP

6 Nisan GAZİANTEP / MERKEZ

22-03-2023
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar