Veda Mektubu setinde büyük kriz

Veda Mektubu setinde büyük kriz
Rabia Soytürk sete çok geç kalınca kriz patlak verdi.Tüm sahnelerin ertelenmesine sebep olunca usta oyuncular çok sinirlendi. Genç oyuncununyapımcı tarafından uyarıldığı öğrenildi

Veda Mektubu dizisinin en son kaçıncı bölümü yayınlandı ? Dizi stinde kriz çıkmasına neden olan olay nedir? Çekimlere geç gelen genç oyuncuya karşı usta isimlerin tavrı ne oldu? Dizinin yönetmeni ve yapımcısı kimdir? Veda Mektubu dizi oyuncuları ve canlandırdıkları karakterler nedir?Rabia Soydemir kimdir? Dizi hakkında merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımızda. İşte detaylar....

Veda Mektubu setinde büyük kriz

27 Şubat tarihinde izleticilerine merhaba diyen Kanal D’nin iddialı dizisi Veda Mektubu setinde büyük bir kriz çıktı. Yönetmen koltuğunda Deniz Çelebi Dikilitaş’ın oturduğu dizinin başrol oyuncularından Rabia Soytürk çekimlere geç gelince olanlar oldu.

Dizi çekimleri durdu

5. bölümü ekranlara gelecek olan dizinin setinde geçtiğimiz günlerde çekimlerin durmasına sebep olan bir olay yaşandı. Dizide Aslı karakterine hayat veren Rabia Soytürk sete çok geç kalınca kriz patlak verdi. Tüm sahnelerin ertelenmesine sebep olan olay sonrası usta oyuncular çok sinirlendi. Genç oyuncunun dizinin yapımcı şirketi olan Most Production tarafından uyarıldığı öğrenildi.

Veda Mektubu dizisi oyuncu kadrosu ve karakterleri

Veda Mektubu dizisinde rol alan oyuncular ve canlandırdıkları karakterler şoyledir; “Rabia Soytürk  (Aslı), Emre Kıvılcım  (Mehmet Karlı), Nurgül Yeşilçay  ( Alanur Yıldız ) , Selim Bayraktar  ( Ziya ) , Bennu Yıldırımlar  ( Seher ) , Kerem Alp Kabul ( Selçuk ) , Elif Uslusoy  ( Mina ) , Hazar Motan  ( Beste), Oğuzhan Şener  ( Hakan ) , Hakan Karsak  ( Nevzat ) , Ümmü Putgül  ( Firdevs ) , Hande Eleman ( Hatice)  ,Elif Çakman ( Zühre ), Deniz Altan ( Fatoş ), Asya Kasap ( Derin  ) ,Ahmet Hamdi Kaynak ( Melih ) , Elena Viunova   ( Hizmetli ), Kadriye Çetinkaya, Yılmaz Erdem, Ataberk Öge, Nazlıcan Demir, Berfun Beşel”

Rabia Soydemir kimdir?

11 Mart 1996 İstanbul ‘da dğnyaya geldi . Üniversite ‘ de Hemşirelik Bölümü’nde okuyan genç oyuncu Sadri alışık Kültür Merkezinde tiyatro ve oyunculuk eğitimi aldı. 166 cm ve 49 kilo olan Soytürk Şahsiyet dizisi ile ilk defa ekran karşısına geçti. Benim Adım Melek ve Duy Beni dizilerinde rol aldı.

22-03-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar