Acun Ilıcalı’dan Bomba Proje!

Acun Ilıcalı’dan Bomba Proje!
Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’dan yeni bir proje daha geliyor. Ünlü televizyoncu internet yayın platformu kurmak için çalışmalara başladı. İşte detaylar!

Elini attığı her işte başarılı olan ve halen Tv 8, Tv 8.5 kanalarının sahibi olan aynı zaman Acun Medya’yla internet dünyasında da yer alan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı yeni bir projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. Uzun yıllardır televizyon dünyasının içinde yer alan ve yaptığı hemen her işte reyting rekorları kıran Ilıcalı özellikle son yıllarda hazırladığı ve yayınladığı yarışma programlarıyla sadece Türkiye’de değil birçok ülkede başarılı işlere imza atıyor. Özellikle Survivor Yarışmasıyla birçok ülkede televizyon kanallarına prodüksiyonlar hazırlayan Ilıcalı son olarak tüm dünyanın yavaş yavaş ilgisinin kaymaya başladığı ve televizyon yayıncılığını ciddi şekilde tehdit eden dijital medya yayıncılığına doğru adım atmaya başladı. Ilıcalı iddialara göre İnternet yayın platformu kurmak için çalışmalara başladı. İşte detaylar!

Acun Ilıcalı’dan İnternet Yayın Platformu!

Ünlü televizyoncu ve medya patronu Acun Ilıcalı halen sahibi olduğu medya patronluğunun sınırlarını genişletmek ve yeni alanlarda var olabilmek için çalışmalara başlamış durumda. İddialara göre halen Tv 8 – Tv 8,5 ve acunmedya.com internet sitesinin sahibi olan Acun Ilıcalı son birkaç yıldır dünyada kendisine alan bulmaya başlayan ve her geçen gün etkisini ve etkinlini artırmaya başlayan internet yayın platformlarından yola çıkarak kendine ait bir dijital yayın platformu kurma çalışmalarına başladı. Halen ülkemizde Netflix, BluTv, PuhuTv, beIn Connect, Turkcell Tv + ve VodafoneTv gibi internet yayın platformlarına ilave olarak Acun Ilıcalı da bu alanda çalışmalara başlamış durumda. Dizi, film, yarışma ve başka içerikler üretmek ve yayınlamak amacıyla çalışmalara İnternet yayın platformu çalışmalarına başlayan Ilıcalı bu alanda da başarılı olmak için sıkı bir araştırmaya girmiş durumda. Televizyon kanallarının her geçen gün İnternet yayın platformları karşısında etkinliğinin azalmaya başlaması üzerine pek çok seyirci de bu alandaki platformları takip etmeye başlamış durumda.

Sina Koloğlu Duyurdu!

Acun Ilıcalı’nın İnternet yayın platformu kurma girişimini ünlü gazeteci Sina Koloğlu açıkladı. Koloğlu “Acun Ilıcalı dijital platform için kolları sıvadı. Dizi, film, yarışma vs. içeriklerden oluşan paralı bir platform olacak. Kulağıma gelen bu işi kendi içinde halledecek. Peki elde yeterli malzeme var mı? Yine söylenen zengin bir içerik bulunduruyor sorun olmaz. Önümüzdeki yıl için çalışmalar başladı. Yine de bende soru işaretleri var. Zengin içerik, farklı diziler ve iyi filmlerle ile yayın kütüphanesi oluşturmak kolay bir iş değil” ifadelerini kullandı. Eğer Acun Ilıcalı bu alana da girerse ülkemiz kendi özgün içeriklerini üretecek ve yayınlayacak yeni bir dijital platform oluşturmuş olacak. Ne diyelim, bekleyip göreceğiz.

23-07-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar