Alevlerin Ardında Dizi Konusu!

Alevlerin Ardında Dizi Konusu!
Önde gelen yapım şirketlerinden Ay Yapım yeni bir projenin hazırlıklarına başladı. Yayıncı kanalı ve konusu henüz belli olmayan yapımda usta oyuncu Demet Evgar rol alacak.

Son olarak Netflix’te yayınlanacak Şimdiki Aklım Olsaydı adlı dizisinin iptal edilmesiyle gündeme gelen Türkiye’nin en başarılı yapım şirketlerinden biri olan ve televizyon kanallarına her yıl birçok dizi hazırlayan Ay Yapım yeni bir dizinin daha hazırlıklarına başladı. Hazırladığı diziler her zaman en iyiler arasına giren ve reytinglerde her zaman en başarılı yapımları üst sıralarda yer alan Ay Yapım’ın hazırlıklarına başladığını duyurduğu Alevlerin Ardında adlı yapım için masa başı hazırlıkları hızlı başladı. Cast çalışmalarına başlayan Ay yapım şimdiden birçok ünlü isme teklif götürürken özellikle bu oyunculardan Demet Evgar ismi dikkat çekti. Henüz yayın kanalı belli olmayan dizi için anlaşmaya varılan diğer isimler ve dizinin konusu haberin detaylarında.

Alevlerin Ardında!

Ay Yapım imzalı yeni bir dizi daha hazırlıklara başladığını ve cast görüşmeleri yaptığını duyurdu. Kulislerde yer alan bilgilere göre dizinin önümüzdeki Ocak ayına hazırlandığı konuşuluyor. Şimdiden masa başı hazırlıklarını sürdüren yapım şirketi dizi için usta oyuncu Demet Evgar ve Hazar Ergüçlü ile anlaşmaya varmış durumda. Özellikle Avlu dizisindeki performansıyla tüm otoriteleri kendisine hayran bırakan demet Evgar’ın ekranlara yeniden dönecek olması seyirciyi heyecanlandırırken diziyle görüşmelere devam eden bir başka ünlü isim ise son olarak Çukur’da rol alan başarılı ve genç oyuncu Dilan Çiçek Deniz oldu. Henüz yapım şirketiyle görüşmelere devam eden Dilan Çiçek Deniz’in teklifi değerlendirme aşamasında olduğu öğrenildi.

Alevlerin Ardında Konusu ve Yayıncı Kanalı!

Ay Yapım imzası taşıyan ve hazırlıkları başlayan Alevlerin Ardında Dizisi ile ilgili henüz net bir bilgi bulunmuyor. Henüz masa başı hazırlıkları süren dizinin konusu hakkında herhangi bir açıklama yapılmazken yine dizinin yayıncı kanalı da belli değil. Ay Yapım’ın çalışmalar belli bir aşamaya gelince açıklama yapması beklenen dizinin yönetmenliğini ise Ahmet Katıksız’ın oturacağı konuşuluyor. Hikaye ve senaryo grubunda kimlerin olduğu da bilinmeyen dizinin en erken Ocak ayında yayına girmesi bekleniyor. İnternet yayın Platformu Netflix tarafından Şimdiki Aklım Olsaydı’nın iptal edilmesiyle şok olan seyirci yapım şirketinin hazırlayacağı bu projenin detaylarını sabırsızlıkla beklemeye başladı.

24-07-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar