Acun Ilıcalı’dan Çarpıcı Ebru Gündeş Açıklaması!

Acun Ilıcalı’dan Çarpıcı Ebru Gündeş Açıklaması!
Son günlerde O Ses Türkiye ile ilgili haberler magazin ve sosyal medyada sıklıkla yer almaya başladı. Acun Ilıcalı O Ses Türkiye Jüri üyesi olan Ebru Gündeş Hakkında konuştu!

Acun Ilıcalı’nın magazin gündeminde olmadığı bir gün yok. Hemen her gün mutlaka bir sebeple magazin medyası ve sosyal medyanın gündeminde olan ünlü televizyoncu ve medya patronu Acun Ilıcalı şu sıralar oldukça yoğun günler geçiriyor. Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve şu sıralar seyircinin heyecanla ve merakla takip ettiği Survivor ve bu yarışmanın bitimiyle birlikte başlayacak olan O Ses Türkiye ünlü televizyoncunun şu sıralar bütün mesaisini alıyor. Survivor’da heyecan üst sıralarda yer alırken kimin kazanacağı ve şampiyon olacağı merak ediliyor. Öbür taraftan O Ses Türkiye’nin de yeni jürisiyle yeni sezonda ekrana gelecek olması ünlü sunucuyu oldukça meşgul ediyor. Seyircinin özellikle merak ettiği bu iki yapım kanalın da amiral gemisini oluşturuyor. Acun Ilıcalı son olarak Seda Sayan’ın yerine O Ses Türkiye’nin Jürisine yeniden katılan Ebru Gündeş’le ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte detaylar!

Acun Ilıcalı’dan Ebru Gündeş Açıklaması!

Acun Ilıcalı yeni sezonda ekrana gelecek olan O Ses Türkiye yarışmasıyla ve programa yeniden jüri üyesi olan Ebru Gündeş’le ilgili açıklamalarda bulundu. Yoğun bir tempoda çalıştığını söyleyen Acun Ilıcalı programa yeniden katılan ebru Gündeş gerçeğini anlattı. Ilıcalı “Ebru ile biz hiç ayrılmadık benim derdimi paylaştığım önemli bir dostum. Benim için ayrılma söz konusu değil, sadece aynı projede değildik.” ifadelerini kullanan Ilıcalı Ebru Gündeş’le çok yakın olduklarını ve sık sık görüşerek dertleştiklerini açıkladı. Yeniden Survivor’a dahil olan Ebru Gündeş yarışmada daha önce bir kez de şampiyonluk yaşamıştı. Ebru Gündeş’in yeniden jüri üyesi olduğu yarışmadan haftalık 180 bit lira ücret alacağı da iddialar arasında.

Doğrusu Benim Ağzımdan Çıkan Olur!

Acun Ilıcalı Ebru Gündeş’le yeniden aynı projede buluşacağı için mutlu olduğunu dile getirirken O Ses Türkiye’de Murat Boz ve Hadise’nin de ayrılacağı söylentileriyle ilgili de açıklama yaptı. Bu konuyla ilgili net bir bilgi vermeyen Ilıcalı “çok şey söyleniyor ama doğrusu benim ağzımdan çıkar olur” ifadeleriyle konu hakkındaki gizemi daha da artırdı. Ilıcalı daha önce seyirci değişiklik istiyor yoksa ben jürilerimi çok seviyorum ifadelerini kullanmıştı. Murat Boz ve Hadise’den de konuyla ilgili bir açıklama gelmedi. Önümüzdeki günlerde programın akıbetiyle ilgili net bilgiler gelecek gibi görünüyor.

20-06-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar