Acun Ilıcalı'dan 'Survivor 2020' açıklaması!

Acun Ilıcalı'dan 'Survivor 2020' açıklaması!
Tv8 ekranlarının vazgeçilmezi başarılı iş adamı Acun Ilıcalı'dan, 2020 sezonununda ekranlara gelecek olan Survivor 2020 açıklaması geldi.

Geçtiğimiz günlerde büyük final ile birincisini belirleyen Survivor Türkiye - Yunanitan yarışması ekranlara veda etti. 2019 yılı Survivor'ının bitmesinin ardından akıllara hemen 2020'de yayınlanacak olan Survivor geldi. Başarılı isim Acun Ilıcalı'nın 'Survivor 2020' ile ilgili yaptığı açıklama Survivor hayranlarında büyük merak ve heyecan yaşattı. Televizyon dünyasının dahi çocuğu lakabıyla tanınan Acun Ilıcalı'dan 'Survivor 20202 açıklaması..

Survivor Türkiye - Yunanistan yarışması geçtiğimiz günlerde birincisini seçerek veda etti. Survivor 2019 Türkiye - Yunanistan yarışmasının bitmesinin hemen ardından gözler Survivor 2020'ye çevrildi. Sunuculuğunu ve yapımcılığını adını üstün başarısı ile dünyaya duyurmuş Acun Ilıcalı'dan 'Survivor 2020' açıklaması geldi. Tüm Türkiye'nin merakla beklediği yeni sezonda ne gibi değişiklikler yaşanacak? İzleyicilerin en çok merak ettiği bir diğer soruda 'Survivor 2020 kadrosunda hangi isimler yer alacak?' oldu. Bu sabah Tv8'de yayınlanan Gel Konuşalım programına katılan Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'ndan olan kızı Melisa programa adeta renk kattılar. Programda sunucuların sorularını yanıtlayan Acun Ilıcalı, Survivor 2020 hakkında da ufak bir açıklama da bulundu. İşte Acun Ilıcalı'nın Survivor 2020 açıklaması..

ACUN'DAN SURVİVOR 2020 AÇIKLAMASI

Türkiye televizyonlarına birbirinden güzel yabancı programların uyarlamasını getiren Acun Ilıcalı, Survivor 2019 Türkiye - Yunanistan yarışmasının bitmesinin ardından katıldığı TV8 ekranlarının en çok izlenen Gel Konuşalım programında akıllara takılan soruları yanıtladı. Acun Ilıcalı, Survivor 2020 ile ilgili süpriz bir açıklamada bulundu. Ünlü sunucu açıklamasında,  "Gelecek yıl yeni formatta bir Survivor düşünüyoruz. Bu yıl Survivor'ın farklı bir müşterisi oldu. Beklediğimizi yüzde yüz aldık diyemem. Ama iki ülke için çok faydalı oldu. Yunan çocuklar ve bizimkiler pırıl pırıldı. Yunanistan'da gündemde olan bir isimim. Her dakika bir Türk prodüksiyonu olduğunu ve Acun'un yaptığını herkes biliyordu" ifadelerine yer verdi. 

SURVİVOR 2020 NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Survivor 2019 Türkiye - Yunanistan geçen yıllara oranlara beklenilen performansı gösteremedi. Hal böyle olunca izleyicilerin aklında Survivor gelecek sezonda yani Survivor 2020 olacak mı? Bu sene ki kötü performansın ardından Acun Ilıcalı, daha Survivor 2019 Türkiye - Yunanistan bitmeden Survivor 2020'nin hazırlıklarına başladı. Survivor 2020'ninde gelecek sezonda Mart yada Nisan ayında başlaması bekleniyor.

05-07-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar