Acun Ilıcalı'dan Survivor Aleyna'yı ağlatan jest!

Acun Ilıcalı'dan Survivor Aleyna'yı ağlatan jest!
Kıran kırana mücadele yaşanan Survivor 2021’de Acun Ilıcalı’dan bir jest geldi. Aylardır engelli kardeşinden uzak olan Aleyna, yarışı kaybetmesine rağmen ailesiyle görüştü.

Survivor patronu Acun Ilıcalı'dan Aleyna'yı ağlatan jest!, yarışmacıları heyecanlandırdı. Finale yaklaşan Survivor 2021’de herkesi duygulandıran jest neydi? Acun Ilıcalı neden yarışmacılardan Aleyna’ya jest yapma ihtiyacı hissetti? İşte detaylar

Acun Ilıcalı'dan Survivor Aleyna'yı ağlatan jest!

Kıran kırana mücadeleye tanık olduğumuz Survivor 2021’de Acun Ilıcalı’dan beklenmedik bir jest geldi. Aylardır ailelerinden uzak, bir adada yaşam mücadelesi veren yarışmacılar, en anlamlı ödül olan 'aile ödülü' oyununu kazanmak için iki gün boyunca inanılmaz bir şekilde mücadele etti. Finali Dominik'ten canlı olarak yayınlanan ödül oyununda ödüle mavi takım yarışmacıları kazandı. Ödül olarak aileleriyle yemek yeme şansı elde eden mavi takım sevinirken kırmızı takım yarışmacıları aileleriyle 3'er dakikalık görüşme yaptı.

Aleyna ve ailesi herkesi duygulandırdı

Survivor'da iki etaptan oluşan aile ödülü oyunu öncesinde yarışmacılar heyecanlıydı. Aylardır ailelerinden uzak olan yarışmacılar, Acun’un özel jetiyle Dominik'e gelen aileleriyle kısa bir görüşme yapma şansı elde etti. Kırmızı takımdan Aleyna Kalaycıoğlu'nun kardeşi Cansu ve annesi Zuhal Kalaycıoğlu ile buluştuğu anlar ekran başındaki milyonları derinden etkiledi. Geçirdiği bir trafik kazası sonrasında engelli olan Cansu'nun ablası Aleyna'yla kucaklaştı ve ekran başındakileri gözyaşına boğdu.

Acun'dan Oyunu Kaybeden Aleyna'ya Büyük Jest

Normal şartlarda kaybeden kırmızı takımın aileleriyle görüşmesi planlanmamıştı. Ancak Acun Ilıcalı, canlı yayında, Survivor'da oyunu kaybeden kırmızı takım yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu'nu bundan muaf tuttu ve ödülden tam olarak yararlandıracağını açıkladı. Çünkü Aleyna'nın kardeşi Cansu, yarışmayı kaybeden Aleyna’dan dolayı hayal kırıklığı yaşadı. İşte bu engelli vatandaşımızın önül kırıklığıyla Türkiye’ye dönmesine razı olmayan Ilıcalı şu açıklamayı yaptı: "Aileleriyle 3'er dakikalık görüşme süresi vereceğiz kırmızı takıma. Ancak Aleyna'nın durumundaki fark şu. Aleyna'ya bir istisna yapacağız. Pırlanta gibi bir genç kızımız var. Genç kızımız Cansu'nun buraya kadar gelip de hayallerine kavuşamamasına gönlüm razı olmaz. Bu jestimizi sevgili Cansu için yapıyoruz. Cansu buraya zor şartlarda ve ablasını sayıklaya sayıklaya geldi. Kendi insiyatifimi kullanarak ödülden tam yararlanma hakkı veriyorum Aleyna'ya. Aranızdaki sevgi beni çok etkiledi"

Acun Ilıcalı'nın beklenmedik jesti karşısında sevinç gözyaşları döken Aleyna Kalaycıoğlu, Acun Ilıcalı'ya da sarılarak teşekkür etti. Biz de canlitv olarak bu jesti yapan Acun’a tüm ülke adına teşekkür ediyoruz.

19-05-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar