Barış Murat Yağcı geri adım attı! Nisa Bölükbaşı ile ilgili şok iddia

Barış Murat Yağcı geri adım attı! Nisa Bölükbaşı ile ilgili şok iddia
Barış Murat Yağcı geri adım attı! Nisa Bölükbaşı ile ilgili şok iddia. Barış Murat Yağcı kimdir? Nisa Bölükbaşı kimdir?

Barış Murat Yağcı ile Nisa Bölükbaşı ayrıldı mı? Nisa Bölükbaşı sosyal medya paylaşımı. Barış Murat Yağcı'nın sözleri şaşırttı. Barış Murat Yağcı' nın sevgilisi. Survivor Nisa Bölükbaşı kimdir?

Barış Murat Yağcı geri adım attı! Nisa Bölükbaşı ile ilgili şok iddia

Survivor yarışmacısı Barış Murat Yağcı, Nisa Bölükbaşı ile ilgili şaşırtan bir hamle yaptı. Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım ile gündeme gelen Barış Murat Yağcı, birlikteliklerine devam ettiklerini söyledi. Yaptığı paylaşım ile kafaları karıştıran Barış Murat Yağcı, yazdığı kitabındaki sözleri ile tepki toplamıştı.

Survivor yarışması sonrasında sevgili olan Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı, ayrıldıkları haberi ile magazin dünyasının gündemine oturdu. Çıkardığı kitabında 'Yüzlerce kadını tavlayıp onunla eve gelerek sırtımı dönüp uyumak bana tatmin veriyor' sözleri ile tepki toplayan Barış Murat Yağcı, geçtiğimiz günlerde ayrılık haberi ile gündeme gelmişti.
Nisa Bölükbaşı'nın' Barış ile olan ilişkimizi saygı, sevgi çerçevesinde noktaladık. Kendisine hayatta başarılar diliyorum' sözleri ile sosyal medyada paylaşım yapması üzerine Barış Murat Yağcı'dan atak geldi.
Ortak bir radyo kanalında Kadir Çetin' in konuğu olan Barış Murat Yağcı, özel hayatı ile ilgili konuştu. Ayrılık haberi ile ilgili soruların ardından 'Nisa ile ayrılmadık. İlişkimizin gözlerden uzak bir şekilde devam ediyoruz' sözlerini kullandı. Barış Murat Yağcı'nın açıklamasının ardından kafaları karışan hayranları ikilinin ayrılıp ayrılmadığını merak ediyor.

Barış Murat Yağcı kimdir?
21 Ocak 1991 yılında dünyaya gelen Barış Murat Yağcı, İzmir doğumludur. Spor ve modellik ile yakından ilgilenen Barış Murat Yağcı, ardından 2014 yılında ilk kez Kocamın Ailesi adlı dizi ile oyunculuğa adım atmıştır. 2015 yılında ise Kiralık Aşk dizisi ile ünlenen Barış Murat Yağcı, 2020 yılında Acun Ilıcalı'nın yarışma programı Survivor' a katılmış ve ikincilik ile bitirmiştir.

Nisa Bölükbaşı kimdir?
2 Temmuz 1998 yılında dünyaya gelen Nisa Bölükbaşı, Prag doğumludur. Çok küçük yaşlardan itibaren yüzme, tenis, snowboard gibi bir çok aktivite ile iç içe olan Nisa Bölükbaşı, 2020 yılında Survivor yarışmasına katıldı. Yarışmada Barış Murat Yağcı ile aralarında ilişki olduğu öne sürüldü. İkili her ne kadar inkar etse de daha sonra açıklamak zorunda kaldılar. Geçtiğimiz gün ise Nisa Bölükbaşı, sevgilisi Barış Murat Yağcı ile ayrıldıklarını sosyal medya hesabında duyurdu.

19-05-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar