Acun Ilıcalı'nın kızına aldığı hediye dudak uçuklattı

Acun Ilıcalı'nın kızına aldığı hediye dudak uçuklattı
Medya patronu Acun Ilıcalı yaptığı programlar kadar aile ve özel hayatıyla da gündemde. Acun Ilıcalı bu kez kızına aldığı doğum günü hediyesiyle çok konuşulacak.

Exxen ve Tv8'in sahibi ünlü medya patronu Acun Ilıcalı kızı Banu Ilıcalı'nın doğum gününü kutladı. Ilıcalı'nın mucize çocuk olarak anlattığı kızı Banu Ilıcalı 32 yaşına girdi. Ailece yapılan kutlamayı Ilıcalı sosyal medya hesabından paylaşırken kızına aldığı iddia edilen hediye ise dudak uçuklattı. Acun Ilıcalı'nın ilk çocuğu olan Banu Ilıcalı Seda Başbuğ ile olan evliliğinden dünyaya gelmişti. Dört kız babası olan Acun Ilıcalı ilk çocuğu Banu için şirketinde bir doğum günü partisi düzenledi. Ilıcalı doğum günü partisini kendi milyonlarca takipçili hesabından paylaştı.

Acun Ilıcalı doğum günü partisini hesabından paylaştı

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ilk çocuğu olan Banu'nun doğum gününü duygusal bir mesajla sosyal medya hesabından kutladı. Acun Ilıcalı yaklaşık 14 milyon takipçiye sahip olduğu Instagram hesabından doğum günü partisini paylaştı. Ilıcalı'nın iş yerinde düzenlenen parti görüntülerine çok sayıda beğeni ve yorum yapıldı. Acun Ilıcalı 10 aylıkken kaza geçiren ve anne ve babası vefat ettiği halde o araçtan sağ çıkan kızı Banu'yu mucize çocuk diye anlatıyordu. Büyük bir kazayı 10 aylıkken yaşayan Banu bugün 32 yaşına girdi. Acun Ilıcalı kızının doğum gününü duygusal sözlerle kutladı. Ilıcalı, "Canım kızım duygularımı yazarken ne yazsam bana yetmiyor. Seni çok seviyorum… İyi ki doğdun iyi ki senin gibi bir kızım var. Nice mutlu yaşın olsun, hep beraber kutlayalım " ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı'dan kızına çok konuşulacak hediye

Acun Ilıcalı'nın doğum günü paylaşımının ardından en çok konuşulanlardan biri de Banu'ya maldığı hediye oldu. İddialara göre Acun Ilıcalı kızına 900 bin lira değerinde bir jip aldı. Magazin haberlerinde yer alan iddialara göre Acun Ilıcalı aylar önce siparişini verdiği 2018 model jipe 900 bin lira ödeme yaptı. Acun Ilıcalı'nın ilk kızı Banu Ilıcalı 2016 yılında Efe Ceyhun'la evlenmişti. Banu ve Efe çiftinin ise bir kız bebekleri olmuştu. Acun Ilıcalı dede olma tecrübesini de kızı Banu ile yaşamıştı.

30-01-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar