Üç Kuruş dizisi için final tehlikesi!

Üç Kuruş dizisi için final tehlikesi!
Show TV'nin ekrana getirdiği Üç Kuruş dizisi final tehlikesiyle karşı karşıya olabilir. Dizinin akıbetiyle ilgili detaylar.

Show TV ekranlarının Ay Yapım imzalı dizisi Üç Kuruş, bu sezon kanal ve yapım şirketi için büyük önem taşıyordu. Son dönemde dizinin reyting oranları sezon bitmeden final kararı alınabileceği ihtimalini getirdi. 

Üç Kuruş reytingleri nedeniyle final tehlikesi yaşayabilir

Show TV ve Ay Yapım işbirliği İçerde ile başlamıştı. Reyting başarısı elde eden dizinin sona ermesinin ardından eldeki izleyici kitlesinin kaybedilmemesi için Çukur dizisi başlamıştı. Bu iki dizi de reytinglerde lider diziler olmayı başardılar. Aynı formül Çukur dizisinin bitmesinin ardından Üç Kuruş dizisinde de uygulanmak istendi. Diziyle ilgili beklentiler bir hayli yüksekti ancak şu ana kadar elde edilen reyting rakamları istenenin çok uzağında.

Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç Diren Polatoğulları, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Nursel Köse, Civan Canova, Kadir Çermik ve Sezin Akbaşoğulları gibi aralarında son dönemin en çok parlayan isimlerin yer aldığı başrolleriyle Üç Kuruş dizisinin reytinglerde zirveye oynaması isteniyordu. Son yayınlanan bölümlerle birlikte dizi için final tehlikesi başladı. Üç Kuruş dizisi 24 Ocak Pazartesi akşamı 11. bölümüyle ekrana geldi. Yayınlanan bölüm Total'de 10. sırada, AB ve ABC'de 9. sırada yer aldı. Son bölümün ilk 10'a güç bela girmesi dizinin geleceği için pek de hoş sinyaller vermiyor. Tüm bu reyting oranları gösteriyer ki Üç Kuruş dizisinin hikayesi artık izleyicilere heyecan vermiyor ve önemli ölçüde izleyici kaybetmesine yol açıyor. 

Böyle reyting düşüşleri sonrasında dizilerin senaryosunda bazı değişiklikler yapıldığı sıklıkla gördüğümüz bir şey. Diziyi daha ilgi çekici kılmak için gidilen bir yöntem. Bakalım Üç Kuruş dizisinde de benzer bir değişiklik yaşanacak mı?

Üç Kuruş dizisi konusu

Show TV tarafından ekrana getirilen Üç Kuruş dizisi Çıngıraklı isimli mahallede geçiyor. Çıngıraklı mahallesinin koruyucusu olarak nitelendiren mafya lideri Kartal ve Organize Büro'nun parlayan yıldız komiseri Efe'nin hikayesini konu alıyor. İkilinin yolları bir kovalamacayla başlasa da hedef için güçlerini birleştirmek zorunda kalırlar. Üç Kuruş dizisi 31 Ocak Pazartesi akşamı saat 20:00'de 12. ve yeni bölümüyle Show TV ekranlarında olacak. 

30-01-2022
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler