Acun Ilıcalı’nın kızına hediyesi gündeme oturdu

Acun Ilıcalı’nın kızına hediyesi gündeme oturdu
13,6 milyon takipçili hesabından o anları canlı olarak yayınlayan ünlü televizyoncu kızına “Hayırlı olsun, heyecan var mı? İstanbul trafiği seni ürkütüyor mu?” diye sordu.

Acun Ilıcalı’nın araba hediye ettiği kızı Leyla Ilıcalı’nın annesi kimdir? İstanbul tarafiğinde baba kız arasında nasıl bir diyalog geçti? Acun Ilıcalı’yı duygulandıran olay nedir? Geçen sene kızının kep töreninde Acun Ilıcalı nasıl bir mesaj paylaştı? Acun Ilıcalı ve kızı hakkında merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımızın içeriğinde.İşte detaylar …

Acun Ilıcalı’nın kızına hediyesi gündeme oturdu

TV 8’in sahibi olan ünlü sunucu ve televizyoncu Acun Ilıcalı 19 yaşındaki kızına aldığı hediye ile sosyal medyada gündem oldu. Zeynep Yılmaz ile evliliğinden olan kızı 19 yaşındaki Leyla Ilıcalı’ya başarılı televizyoncu ve iş adamı Acun Ilıcalı bir araba hediye etti. Sık sık kızları ile olan mutlu anlarını sosyal medya hesabından paylaşmaktan geri durmayan Acun Ilıcalı’nın kızına hediye ettiği arabasıyla İstanbul trafiğinde yaptığı canlı yayını da oldukça ilgi gördü.

Sen yanımda iken İstanbul trafiğinden ürkmüyorum

Kızına aldığı son model araba ile İstanbul tarafiğine çıkan Acun Ilıcalı ile kızının diyalogları takipçilere duygusal anlar yaşattı. 13,6 milyon takipçili hesabından o anları canlı olarak yayınlayan ünlü televizyoncu kızına “Hayırlı olsun, heyecan var mı? İstanbul trafiği seni ürkütüyor mu?” diye sordu. O esnada hem arabayı süren hem de babasının sorusuna cevap vermeye çalışan Leyla Ilıcalı’nın “Teşekkür ederim. Sen yanımda olunca değil.” cevabı hem Acun Ilıcalı’ya hem de izleyenlere duygusal anlar yaşattı.

Canım kızım ne çabuk büyüdün…

İngiltere’de bir futbol kulübü sahibi olan ünlü sunucu geçen yıl liseden mezun olan kızı Leyla Ilıcalı’nın mezuniyetinde kep törenine katılmış ve o anları  da sosyal medya hesabından  "Canım kızım ne çabuk büyüdün de mezuniyetini kutladık. Öğrenim hayatının babanın başaramadığı başarılarla dolu olacağından şüphem yok. Seni çok seviyorum" ifadeleriyle paylaşmıştı.

Kızlarına düşkün Acun Ilıcalı 4 kız babası

4 kız babası olan ünlü televizyoncu ve iş insanı Acun Ilıcalı kızlarına düşkünlüğü ile biliniyor. İlk evliliği Banu Başbuğ’dan bir , ikinci evliliği Zeynep Yılmza’dan iki kızı ve 3. Evliliği Şeyma Subaşı’ndan da bir kızı bulunmaktadır. Toplamda 4 kızı olan Ilıcalı kızlarıyla vakit geçirmeyi ve o mutlu anları sosyal medya hesabından paylaşmayı seviyor.

22-06-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler