Acun Ilıcalı’nın Tişörtü Açık Artırmada!

Acun Ilıcalı’nın Tişörtü Açık Artırmada!
Tv 8’in sahibi olan ve aynı zamanda program sunuculuğu da yapan ünlü isim Acun Ilıcalı Engelliler günü dolayısıyla Tişörtünü açık artırmada satışa çıkardı!

3 Aralık Dünya Engelliler Günü tüm dünyada ve ülkemizde değişik etkinliklerle ele alınıyor ve engelli yaşamlar için umut olabilmek adına değişik projeler geliştiriliyor. 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde ünlü isimlerden bu konu için değişik bir çalışma başlatıldı. Dünya engelliler gününde ünlü isimler engellilere destek olabilmek için kıyafetlerini açık artırmada satılmak üzere bağışladı. Birçok ünlü ismin katıldığı açık artırmada satılması için kıyafet bağışına ünlü isim Acun Ilıcalı da katıldı. Genellikle tişört giyen ve bununda birçok çeşidine sahip olan ünlü isim Dünya Engelliler Gününde satılması için bir tişörtünü bağışladı. İşte haberin detayları!

400 TL!

3 Aralık Dünya Engelliler Gününde engelli insanlara ünlü isimlerden destek geldi. Uğur Batur tarafından düzenlenecek açık artırmaya pek çok ünlü isim değişik kıyafetlerini bağışlayarak katıldı. Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın da bir tişörtle katıldığı açık artırmada ünlü ismin bağışladı tişörtün 400 TL’den başlanacak açık artırmayla satışa çıkarılacağı öğrenildi. Açık artırma online olarak 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde saat 22.30 – 23.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Birçok ünlü ismin değişik kıyafetleriyle katıldığı açık artırmaya Acun Ilıcalı’da bir tişörtle katılıyor. Bir açıklamasında tam olarak bilmemekle birlikte 300 – 400 tişörtü olduğunu belirten Ilıcalı’nın bağışladığı tişört açık artırmada 400 liradan başlayan fiyatla satışa sunulacak. Değişik tarzda ve çeşitte pek çok tişörtü bulunan ünlü isim özellikle siyah ve tonlarını ve resimli ya da sembollü tişörtleri tercih ediyor. Acun Ilıcalı açık artırmaya yine siyah ve üzerinde bir hayvanın resmi bulunan bir tişörtle katılıyor.

Birçok Ünlü Katıldı!

Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yapılacak açık artırmaya pek çok ünlü değişik kıyafetlerini bağışlayarak katıldı. 3 Aralık günü internet üzerinden saat 22.30 ile 23.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek açık artırmaya pek çok ünlü isim katıldı. Açık artırmada elde edilecek gelirin Engelsiz Yaşam Vakfı’na bağışlanacağı ve tamamının engelli bireyler için kullanılacağı belirtildi. Açık artırmaya katılan ünlülerden Acun Ilıcalı tişört, Sunucu Beyazıt Öztürk takım elbise, Şarkıcı Koray Avcı konserlerde giydiği şalvar, Oyuncu Tamer Karadağlı tişört, Şarkıcı Yılmaz Morgül takım elbise, Şarkıcı Coşkun Sabah ise Ceket’le katılıyor. Başka ünlülerinde kıyafet bağışladığı açık artırmaya ilginin yüksek olması bekleniyor.

02-12-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar