Ünlü Oyuncu Ölümden Döndü!

Ünlü Oyuncu Ölümden Döndü!
Birçok filmde rol alan güzel oyuncu Esra Sönmezer Kutay adlı dizi için at binme eğitimleri alırken attan düştü. Ölümden dönen güzel oyuncu kazadan yara almadan kurtuldu.

Her mesleğin kendine göre riskleri ve tehlikeleri vardır. Bu tehlikeler zaman zaman ne yazık ki o meslekte çalışanların başına gelir ve hatta ne yazık ki bazen can kayıplarına bile sebep olabilir. Dizi ve sinema filmlerinde de meslek şartlarından dolayı zaman zaman kazalar olabilmektedir. Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından setlerde yaşadığı onlarca kazatı paylaşan Cüneyt Arkın gibi pek çok oyuncu da setlerde zaman zaman kazalar yaşayabiliyor. Kimi zaman bir yerlerini incitiyorlar, kimi zaman kırıyorlar ve hatta ne yazık ki telafisi mümkün olmayan kazalar bile olabiliyor. Geçtiğimiz günlerde de böyle bir kaza yaşandı. Ünlü ve güzel oyuncu Esra Sönmezer rol aldığı ve yakın zamanda bir internet kanalında yayınlanacak Kutay adlı dizi için sete çıktı. Başrolünü üstlendiği dizide rol gereği ata binmesi ve kılıç kuşanması gereken Sönmezer bu eğitimleri almaya başladı. Ancak ne yazık ki ata binme eğitimleri sırasında talihsiz bir kaza geçirdi ve neredeyse ölümden döndü.

Eğitim Sırasında Attan Düştü!

Güzel oyuncu Esra Sönmezer rol aldığı Kutay adlı dizi için ata binme dersleri alırken talihsiz bir kaza yaşadı ve eğitim sırasında attan düştü. Dizide Aybike karakteriyle sevenlerinin karşısına çıkacak olan güzel oyuncu binicilik dersleri sırasında attan düştü ve şans eseri kazayı yara almadan atlattı. Güzel oyuncu “kılıç eğitimleri çok zevkliydi. Zaten profesyonel dövüşçü olduğum için hiç zorlanamadım. Fakat ata binmek tahminimden çok daha zormuş. Bir ara attan düştüm. Çok şükür yara almadan kurtuldum” ifadeleriyle yaşadıklarını anlattı. Güzel oyuncuya buradan çok geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve aman dikkat diyoruz.

Esra Sönmezer Kimdir?

23 Şubat 1982 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Esra Sönmezer ilk orta ve lise eğitimlerinin ardından 2002’de katıldığı Türkiye Güzellik yarışmasında birincilik kazanmıştır. Aynı yıl gerçekleşen dünya güzellik yarışmasında dünya dördüncüsü seçilen Esra Sönmezer sonuçları kabul etmeyerek tacını yere attı ve yarışmayı ve sonucu protesto etmiştir. Daha sonra oyunculuk dersleri alan Sönmezer bu güne kadar pek çok dizi ve filmde rol almıştır. Bunlardan bazıları şunlardır. İhanet, Oğlum Bak Git, Galip derviş, Tersine, Çılgın dershane 4, Vay Başıma Gelenler! 2 Buçuk, Avanak Dedektör, Kertenkele Yeniden doğuş, Aslan Ailem, O İş Bende, Yarı Yol, Laz Kit.

02-12-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar