Acun’un koltuğu Beyaz'a emanet

Acun’un koltuğu Beyaz'a emanet
O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programı bu sene sürprizlerle dolu. Jüri üyeliğinde ilk kez Muhteşem Yüzyıl dizisinden tanıdığımız Meryem Uzerli yer alırken programı Beyaz sunacak.

Bir yılbaşı klasiği haline gelen O Ses Türkiye de Acun ile Beyaz yer değiştiriyor. Programı Beyaz sunarken Acun jüri koltuğunda olacak. Bu sene jüride sürpriz bir isim olarak Meryem Uzerli de bulunuyor.

Acun’un koltuğu Beyaz'a emanet

Her yılbaşı dört gözle beklenen TV 8’in O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programını bu sene Acun Ilıcalı’nın yerine ünlü şovmen Beyaz sunacak. Renkli görüntülere sahne olacak program artık bir yılbaşı klasiği haline geldi.İşin bir diğer sürprizi ise Beyaz’ın yerine jüri koltuğunda Acun Ilıcalı’nın oturacak olması. Acun Ilıcalı’dan başka jüride Murat Boz, Ebru Gündeş ve sürpriz bir isim olarak Meryem Uzerli yer alacak.

Yarışmaya Ceren Karakoç, Gupse Özay, Evrim Alasya’da katılacak

O Ses Maltepe stüdyolarında 27 Aralık’ta çekilecek olan yarışmaya katılacak isimler arasında Lohusa film ekibinden Gupse Özay, Onur Gürçay, Esra Ruşan ve Hazal Türesan, TV 8‘in Aşka Düşman dizi oyuncu kadrosundan Buse Meral, Kıılcık Şerbeti ekibinden Ceren Karakoç, Evrim Alasya, Mutluyuz film ekibinden de İbrahim Büyükok ve Yasemin Sakallıoğlu gibi isimlerin yer alacağı sızan haberler arasında. Ayrıca Kerem Alışık, Enis Arıkan, Sarp Apak, Bengi Apak, Doğu Demirkol, Özge Özacar, Özgü Kaya ve Devrim Özkan gibi ünlülerde programa katılacak. Ses provalarının 20-26 Aralık arasında Tarık Sezer ve Orkestrası ile ses provaları olacak. 

Beyazıt Öztürk kimdir?

12 Mart 1969 tarihinde Bolu’da dünyaya gelen oyuncu, şovmen, sunucu olan Beyaz’ın babası Gürcü kökenli Artvinli annesi ise Bulgar göçmenidir. Babası polis olduğu için öğrenimi değişik şehirlerde devam etti, Gemlik Lisesi’nden mezun oldu. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Heykel Bölümü’nde okudu. Üniversitede okurken radyo programcılığına yöneldi ve sunuculuk yapmaya başladı. Arkadaşları ile kurdukları genç Radyo’dan önce Radyo Klas’a sonra Number One YV’ye transfer oldu. Webcam aracılığıyla sadece silüeti görünerek yaptığı program çok sevildi. Kanal 6’da başladığı Beyaz Show’un ilk konukları Hande Ataizi ve Okan Bayulgen idi. Ardından Kanal D’ye geçince burada efsane oldu. Bir ara Star TV’de program yapsa da asıl yuvası Kanal D oldu. Daha sonra pek çok program yapıp dizi ve filmlerde oyunculuk yaptıktan sonra 2018’de programı sona erdi. Daha sonra TV8’de O Ses Türkiye’de jürilik yaptı.

20-12-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar