Ada Masalı 12. Bölüm izle

Ada Masalı 12. Bölüm izle
Ada Masalı 12. Bölüm izle: Ada Masalı dizisinin yeni bölümünü izlemek için tüm detaylara bu sayfa üzerinden kolay bir şekilde izleyebilirsiniz.

Ada Masalı 12. bölüm izle: Ada Masalı dizisinin 7 Eylül Salı akşamı ekrana gelecek yeni bölümünü bu sayfadan kolay bir şekilde izleyebilirsiniz. Yaz aylarında pek çok kişiyi Star TV ekranlarına geçiren Ada Masalı dizisinin yeni bölümü heyecanlı bir şekilde bekleniyor. Ada Masalı dizisinin yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek isteyen izleyiciler hangi adres üzerinden izleyebileceklerini merak ediyorlar. Ada Masalı dizisinin 12. bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklayın.

Ada Masalı 12. bölüm izle

Ada Masalı dizisi 12. bölümüyle bu akşam ekrana geliyor. Star TV kanalından ekrana gelen dizinin yeni bölümünü hemen izlemek için sayfada yer alan bağlantıya tıklayabilirsiniz. Yeni bölümü bu sayfa üzerinden tek parça olarak ve full HD görüntü kalitesiyle izleyebilirsiniz. 

Ada Masalı 12. bölüm özeti

Geleneksel olarak her yıl düzenlenen hayır kermesinde bu yıl ada sakinleri oldukça farklı ve heyecan dolu olacaktır. Kermes öncesinde bomba bir haber patlar ve herkes bunu konuşur hale gelir. Haziran ve Poyraz'ın sevgili olması pek çoklarını mutlu etse de bir o kadar kişi için de kötü bir haberdir. Aliye ise artık bir seçim yapmak zorunda kalır. Torunu Poyraz'ın yanına Haziran'ı yakıştıramasa da İdil'in yalanı onu fazlasıyla düşündürmektedir. Zeynep'in endişesi ise kızının böylesine sıradan ve küçük hayatın içerisinde kalmasıdır. Bu nedenle hemen Batu'ya haber verir ve ondan bir şeyler ister. Aynı amaç için bir araya gelen Batu ile İdil'in işleri fazlasıyla zora girer. Haziran ile Poyraz arasındakilere son verebilmek için zamanları bir hayli daralır.

Biricik de Alper ve Melisa'nın öpüşmesinden haberdar olmuştur. Bu nedenle tehlike çanları çalar. Melisa ve Alper sırlarını saklamak ister ve bu sır sırtlarında kambur olurken Biricik onlar için işi giderek daha da zorlaştırır. Haziran ile Poyraz arasındakilere son verebilmek için Poyraz'ın geçmişini didik didik eden Batu, işine yarayabilecek bir şeye ulaşır. İdil ise gerçek aşk karşısında nasıl çaresiz kalınabileceğini deneyimler.

07-09-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler