Oyuncu İncilay Şahin Hayatını Kaybetti

Oyuncu İncilay Şahin Hayatını Kaybetti
Son olarak geçtiğimiz sezon fenomen dizi Yasak elma’da Döne karakterine hayat veren usta oyuncu İncilay Şahin 60 yaşında hayata veda etti.

Türk Tiyatro, sinema ve dizi dünyası çok değerli oyuncularından birini bugün kaybetti. Türk Dizi ve Sinema sektöründe uzun yıllardır hizmet veren ve bu güne kadar onlarca yapımda rol alan usta ve başarılı oyuncu İncilay Şahin bugün 60 yaşında hayata veda etti. Usta oyuncunun hayatını kaybettiğini oyuncular sendikası sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu. Son olarak geçtiğimiz sezon Yasak Elma dizisinde rol alan usta oyuncu İncilay Şahin’in hayatını kaybetmesi hem sektörde hem de magazin ve sosyal medyada geniş şekilde yer aldı. Usta oyuncunun hayatını kaybetmesi pek çok sevenini derin üzüntüye boğdu. Geçtiğimiz sezon Yasak Elma’da Döne karakterine hayat veren ve dizinin kritik roldeki oyuncularından olan usta oyuncu özellikle dizi sektöründe çok bilinen pek çok yapımda rol aldı.

Emektar Oyuncu Hayatını Kaybetti

Son olarak geçtiğimiz sezon Yasak Elma adlı yapımda Döne karakterine hayat veren başarılı oyuncu İncilay Şahin bugün 60 yaşında hayata veda etti. Usta oyuncunun hayatını kaybetmesini aynı zamanda kurucu üyesi olduğu Oyuncular Sendikası sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu. Sendikanın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada “kurucu üyemiz, değerli meslektaşımız İncilay Şahin’i kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine sabır diliyoruz. Çok üzgünüz. Başımız sağ olsun” ifadelerine yer verildi. Özellikle dizilerde aranılan oyunculardan olan İncilay Şahin pek çok bilinen dizide rol almıştı.

İncilay Şahin Kimdir?

Bugün 60 yaşında hayata veda eden usta ve başarılı oyuncu İncilay Şahin 29 Ocak 1961 yılında Kayseri’de dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuğa yönelen başarılı isim MSM Aktör Stüdyoda oyunculuk eğitimi almış ve ardından tiyatro ve dizilerde yer almaya başlamıştır. Pek çok tiyatro oyununda da rol alan oyuncunun rol aldığı diziler arasında Yasak Elma, Gülümse Yeter, Yaz’ın Öyküsü, Yasak, Bana Artık Hicran de, Yamak Ahmet, Umutsuz Ev Kadınları, Adını Feriha Koydum, Hicran Yarası, Sevda Tepesi, Erkek Tarafı, Hayat Bilgisi, Kuzenlerim ve Çiçek Taksi bulunmaktadır. Biz de ünlü isme Allah’tan rahmet ailesine yakınlarına ve sevenlerine sabırlar diliyoruz.

07-09-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar