Ada Masalı 17. Bölüm izle!

Ada Masalı 17. Bölüm izle!
Trafik kazasından yaralı olarak kurtulan Poyraz, her yerde aranmaktadır. herkesten çok onu bulmak için çırpınan Haziran, amacına ulaşabilecek mi?

Star Tv’nin romantik melodram dizisi Ada Masalı 17. Bölümüyle izleyicisiyle buluşuyor. Herkesin birbirine sevgiyle bağlandığı bir sahil kasabasında yaşayan Poyraz ile şehirli genç kızın aşkla tanışma hikâyesini ekrana getiren Ada Masalı 17. yeni bölümde trafik kazası geçiren Poyraz ortalıktan kaybolmuştur. Onu bulmak isteyen Kırlangıç Adası sakinleri koşturur. Yaralı olduğu zannedilen Poyraz’ı bulmak için dağ taş aranır. Öte yandan Haziran her ne kadar ilgilenmemiş gibi yapsa da Poyraz'ın kendisinden kaçtığını düşünür. Bu fikre dayanamayan genç kız, bir an önce Poyraz'ı bulmak için herkesten önce koşturur. Yaralı olarak sığındığı kuytu köşede saklanan Poyraz, üst üste yaşananlardan sonra geri çekilip düşünmek ister. Her zamanki gibi Haziran,  Poyraz’ın yaralarını sarmaya, karanlıklarını aydınlatmaya yetişir. Haziran'ın ilişkisini yeniden sorguladığı Ada Masalı 17. bölümüne buradan ulaşabilirsiniz. Şimdi detaylar

Ada Masalı 17. Bölüm izle!

Ay Yapım'ın Star Tv ekranlarında yayınladığı Ada Masalı salı akşamları izleyicisiyle buluşmayı  sürdürüyor. Gençlik ve yaz dizisi olarak ekrana gelen Ada Masalı'nı Sema Ergenekon ve Yelda Eroğlu kaleme alırken yönetmen koltuğunda Ali Bilgin oturuyor. Yapımcılığını Kerem Çatay üstlendiği dizide  Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz başrolleri paylaşırken Caner Şahin, İpek Tenolcay, Nihan Büyükağaç, Bülent Çolak, İpek Bİlgin, Settar Tanrıöğen, Merve Nur Bengi, Cem Anıl Kenar, Beril Pozam, Özge Demirtel, Rami Narin, Eylül Ersöz ve Bedia Ener de ikiliye eşlik ediyor.

Her yerde Poyraz aranıyor

Poyraz geçirdiği trafik kazasının ardından sırra kadem basmıştır. Ortadan kaybolduğunu haber aalan Kırlangıç Adası’ndaki herkes seferber olur. Yaralı haldeki Poyraz’ı bulmak için dağ taş arayan Ada halkı, genç adamı bulabilecek mi? Öte yandan her ne kadar kırılsa da Poyraz’ın bir yerlerde yaralı halde saklanması fikrine dayanamayan Haziran, onu sağ salim bulmak için elinden geleni yapar.

Kendi yaralarımı kendim sararım

Üst üste yaşadıklarından sonra geri çekilip düşünmek isteyen Poyraz için trafik kazası can simidi gibi yetişmiştir. Yaralı olarak sığındığı yerde olayları sorgulayan genç adam için hayat onun planladığı gibi akmayacaktır. Bir kez daha onsuz yapamayacağını anlayan Haziran her zamanki gibi Poyraz’ın yaralarını sarmaya, karanlıklarını aydınlatmaya yetişecektir. Aşk, sorgulama ve vazgeçme tutkusunu anlatan Ada Masalı 17. son bölümüyle 12 Ekim Salı akşamı saat 20.00’de Star Tv’de. Keyifli seyirler. 

12-10-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar