Gönül Dağı’nda Yeni Bir Aşk mı Başlıyor? Diziye Yeni Katılan Asya Kim?

Gönül Dağı’nda Yeni Bir Aşk mı Başlıyor? Diziye Yeni Katılan Asya Kim?
TRT 1 ekranlarının sevilen yapımlarından Gönül Dağı’na yeni bir oyuncu dahil oluyor. Dizinin kadrosuna katılan Asya, Ramazan’la yeni bir aşka mı yelken açacak?

TRT 1 ekranlarında cumartesi akşamları seyirciyle buluşan ve bu sezon ikinci sezonuyla ekranlara gelen Gönül Dağı bu sezonda hızlı başladı. Cumartesi akşamlarının en çok seyredilen yapımı olan ve Anadolu’da Bir Bozkır Masalı sloganıyla ekrana gelen Gönül Dağı Köprü Film tarafından hazırlanıyor. Bir kasabada yaşanan sıcak ve sıradan olayların ekrana getirildiği Gönül Dağı kavgasız da bir dizi yapılabileceğinin en güzel göstergesi olarak görülüyor. Dizi bir kasabada yaşayan bir grup insanın aşkını, arzularını, umutlarını ve hayatla mücadelelerini anlatıyor. Geçen sezon başlayan ve bu sezonda devam eden dizi kanalın en çok reyting alan yapımlarından biri ve cumartesi akşamlarının da en çok seyredilen dizisi konumunda. Dizi her bölüm heyecanla ekrana gelirken dizinin kadrosuna yeni oyuncular dahil oluyor. Diziye son olarak Asya karakteriyle güzel oyuncu Buse Orcan dahil oldu.

Gönül Dağı’nda Yeni Bir Aşk mı Doğuyor

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı cumartesi akşamları seyirciyle buluşuyor. Berk Atan, Gülsim Ali İlhan, Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Cihat Süvarioğlu ve Semih Ertürk gibi başarılı ve genç isimler rol alıyor. Dizinin oyuncu kadrosuna bu sezonla birlikte yeni isimler dahil olurken son olarak ise Asya karakteriyle Buse Orcan dahil oldu. Asya karakterini canlandıran Buse Orcan’ın dizide Asuman’la arası bozulan Ramazan’ın karşısına çıkması ve ikilinin tavırları yeni bir aşk mı doğuyor sorularını akıllara getirirken Ramazan’ın Asuman aşkının büyüklüğü göz önüne alındığında bunun gerçekleşemeyeceği tahmin ediliyor. Ancak Asya’nın Asuman ve Ramazan arasında bir krize sebep olacağı ise bir gerçek.

Buse Orcan Kimdir?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı’na dahil olan Türkiye’nin tescilli güzellerinden Buse Orcan 2002 yılında dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Bahçeşehir Üniversitesi Lojistik Yönetimi bölümünde eğitimini devam ettiren Buse Orcan Best Model Of Turkey 2018’in Türkiye 2. Güzeli seçilmiştir. Bir sonraki yılda aynı yarışmada derece elde eden Buse Orcan aldığı eğitimlerin ardından dizilerde rol almaya başlamıştır. Gönül Dağı Buse Orcan’ın ilk ciddi ekran tecrübesi olacaktır.

12-10-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar