Ada Masalı 2. Bölüm İzle

Ada Masalı 2. Bölüm İzle
Poyraz ile olan ilişkisini hem kendisine hem de arkadaşlarına anlatamayan Haziran, bir an önce kaçıp gitmek istediği Adaya gittikçe bağlanmaktadır. Onun imdadına kim yetişecek?

Star Tv’nin yaz dizisi olarak ekrana getirdiği Ada Masalı 2. Bölümüyle ekran yolculuğunu sürdürüyor. Bir sahil kasabasında kendi halinde yaşayan Poyraz ile şehirli genç kızın aşkla tanışma hikâyesini anlatan Ada Masalı 2. yeni bölümde Haziran nefret etmesine rağmen Poyraz'dan etkilenir. Nehir’in kuşkularını ortadan kaldırmak için Poyraz ile yakınlaşan Haziran, hem bu yakınlıktan nefret etmekte hem de iş icabı Adalı yabaniye yakınlık duymak zorundadır. Bu garip ilişkiyi sorgulayan arkadaşlarına bir açıklama yapamayan Haziran'ın imdadına arkadaşı Biricik yetişir. Bir arkadaşının nişan partisi için değişik bir mekân arayan Biricik, Haziran'ın davetiyle henüz açılmayan otelin bahçesinde organizasyona girişir. Ancak organizasyonun her adımında Poyraz’la anlaşmazlığa düşen Haziran, bir yandan da adaya alışmaya çalışmaktadır. Poyraz ile yaptığı dansı bütün ada halkı duyar. Olaya çok sinirlenen İdil, olaya el koymaya karar verir. Haziran potansiyel müşteriyi memnun etmeye çalışırken hiç beklemediği bir sürprizle karşılaşır. Haziran’ı çok zor durumda bırakan sürpriz kişini yer aldığı Ada Masalı 2. bölümüne buradan ulaşabilirsiniz. Şimdi detaylar

Ada Masalı 2. Bölüm izle!

Ay Yapım’ın Star Tv ekranları için hazırladığı Ada Masalı bir gençlik ve yaz dizisi olarak bu akşam dizi severlerle buluşuyor.  Sema Ergenekon ve Yelda Eroğlu’nun yazdığı, genç yönetmenlerimizden Ali Bilgin yönettiği Ada Masalı'nın yapımcılığını Kerem Çatay üstlenmiş. Aşk ve romantizm dizisi Ada Masalı’nda Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz başrolleri paylaşırken Caner Şahin, İpek Tenolcay, Nihan Büyükağaç, Bülent Çolak, İpek Bİlgin, Settar Tanrıöğen, Merve Nur Bengi, Cem Anıl Kenar, Beril Pozam, Özge Demirtel, Rami Narin, Eylül Ersöz ve Bedia Ener de ikiliye eşlik ediyor.

Haziran ikilemde kalıyor

Haziran, patronun yönlendirmesiyle hiç sevmediği halde şehrin gürültüsünden ve pırıltısından uzaklaşarak sahil kasabası olan adaya gelir. Doğal yaşamı pek sevmeyen genç kız, olanca sakinliğini yaşayan adaya ve ada halkına ısınamaz. Haziran, nefret etmesine rağmen adalı bir yabani olan Poyraz ile yakınlaşmıştır. Hatta Nehir’in kuşkularını ortadan kaldırmak için Poyraz ile yakınlaşan Haziran, çok pişman olur. Çünkü ada halkı bu ikiliyi konuşmaktadır.

Poyraz ikna olmuyor

Diğer yandan Poyraz, şirketin teklifini kabul etmeyerek Haziran'ı adada kalmaya mahkûm etmiştir. Bir an önce adadan kaçmak isteyen Haziran, ilişkiyi sorgulayan arkadaşlarına bir açıklama yapamaz. Genç kız, arkadaşı Biricik’e nişan partisi için otelin bahçesinde bir organizasyon teklif eder. Ancak Poyraz bu organizasyonu istemez. Her adımında Poyraz’la anlaşmazlığa düşen Haziran, bir yandan da adada çıkarılan dedikodudan çekinmektedir.

Haziran, kötü sürprizle karşılaşıyor

Tüm ada halkının konuştuğu Haziran- Poyraz aşkı, İdil'i çileden çıkartır. Hemen olaya el koymaya karar veren İdil’in bulduğu çözüm, adadaki dengeleri nasıl değiştirecek? Haziran bir yandan potansiyel müşteriyi memnun etmeye çalışırken diğer taraftan hiç beklemediği bir sürprizle karşılaşır. Haziran’ı çok zor durumda bırakan sürpriz kişinin yer aldığı Ada Masalı 2. bölümü 22 Haziran Salı akşamı saat 20.00’de Star Tv’de. Keyifli seyirler.

22-06-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar