Çek Cumhuriyeti - İngiltere maçı canlı izle

Çek Cumhuriyeti - İngiltere maçı canlı izle
Euro 2020 D Grubu'nda mücadele eden Çek Cumhuriyeti ile İngiltere'nin karşılaşmasını canlı olarak bu sayfadan izleyebilirsiniz.

Euro 2020 D Grubu'nda mücadele eden Çek Cumhuriyeti ile İngiltere grupta çok önemli bir maça çıkacaklar. İki takım grubun ilk iki basamağında yer alıyor. İlk ikideki yerini korumak isteyen takımlar sahadan istediği skorla ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Hırvatistan ve İskoçya karşısında beklenen iyi oyunu sergileyemeyen İngiltere, ada basınında eleştrilerin hedefi oldu. Taraftarlar tarihlerinde daha önce Avrupa Şampiyonu olma başarısı gösteremeyen takımlarından kupayı kazanmasını bekliyor. Hele de final maçı Wembley'de oynanacakken. Çek Cumhuriyeti maçı da bu akşam Wembley'de oynanacak. Gruptan çıkacak takımları belirleyecek mücadele TRT 1'den ekrana gelecek. Çek Cumhuriyeti ile İngiltere arasındaki mücadelenin canlı yayınına bu sayfa üzerinde kolay bir şekilde erişebilirsiniz.

Çek Cumhuriyeti - İngiltere maçı canlı izle

Çek Cumhuriyeti ile İngiltere arasındaki mücadele TRT 1'den ekrana gelecek. Milyonlarca izleyici bu maç için ekran başına geçecek. Karşılaşmayı izlemek isteyen izleyiciler hangi adres üzerinden izleyebileceklerini fazlasıyla merak ediyorlar. Çek Cumhuriyeti - İngiltere maçını canlı ve kesintisiz olarak bu sayfa üzerinden izleyebilirsiniz. Karşılaşmayı izlemek için sayfada yer alan bağlantıya tıklayın.

Çek Cumhuriyeti - İngiltere maçına İngiltere'nin başkenti Londra'da yer alan Wembley Stadı ev sahipliği yapacak. Bu önemli maçta seyirci avantajıyla çıkacak İngiltere, herhangi bir sürpriz yaşamadan lider olarak çıkmak istiyor. Bu maçı İngiltere kazanırsa grubu lider tamamlayacak. Çek Cumhuriyeti ise Hırvatistan - İskoçya maçınını skoruna göre ikinci ya da üçüncü olarak tamamlayacak. Üçüncülük durumunda yüksek ihtimalle en iyi üçüncülerden biri olarak gruptan çıkacak. Çek Cumhuriyeti'nin kazanması ihtimalinde ise grup lideri Çekler olacak. İngiltere ise Hırvatistan - İskoçya maçının skoruna ikinci ya da üçüncü sırada yer alarak gruptan çıkacak. Ancak şu bir gerçek ki İngiliz taraftarlar takımlarından bol gollü ve güzel futbollu bir galibiyet ve liderlik bekliyor.

Çek Cumhuriyeti - İngiltere maçı ilk 11'ler

Çek Cumhuriyeti ilk 11: Vaclik, Celustka, Coufal, Kalas, Holes, Boril, Darida, Masopust, Jankto, Soucek, Schick

İngiltere ilk 11: Pickford, Walker, Shaw, Stones, Maguire, Rice, Grealish, Phillips, Kane, Sterling, Saka

22-06-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar