Afili Aşk dizisinin Ayşe'si Burcu Özberk ile Çağlar Ertuğrul arasındaki gerçek herkesi şok etti

Afili Aşk dizisinin Ayşe'si Burcu Özberkle Çağlar Ertuğrul arasındaki gerçek herkesi şok etti
Afili Aşk dizisinde 'Ayşe Özkayalı' karakterini canlandıran Burcu Özberk ile dizide 'Kerem Yiğiter'i oynayan Çağlar Ertuğrul arasındaki gerçek, sosyal medyada olay oldu

Afili Aşk dizisi her geçen gün reytingini artırırken diziye ait detaylar izleyenlerin beğenisini çekmeye devam ediyor. Afili Aşk dizisinin sevenleri dizi oyuncularının özel hayatlarını merak ediyor. Özellikle dizinin başrolleri en çok merak edilenlerden birisi. Afili Aşk dizisinde 'Ayşe Özkayalı' karakterini canlandıran güzel oyuncu Burcu Özberk ile dizide 'Kerem Yiğiter'i oynayan Çağlar Ertuğrul arasındaki gerçek, sosyal medyada olay oldu.

Afili Aşk dizisinin Ayşe'si Burcu Özberk ile Kerem'i Çağlar Ertuğrul arasındaki gerçek herkesi şok etti

Kanal D ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan Afili Aşk, bu yaza damga vuran iddialı dizilerinden. Daha önceleri dizinin 9. Bölümünde yayınlanan öpücük sahnesi krize neden olmuştu. Haftaya damga vuran dizilerden olan Afili Aşk’ta Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul arasındaki gerçek, sosyal medyada gündem oldu. Dizide çok uyumlu görünen ikilinin arasındaki boy farkı bir hayli fazla.

Başrolü paylaşan ve 'Ayşe Özkayalı' karakterini canlandıran güzel oyuncu Burcu Özberk 1.62 metre boyunda. Dizide 'Kerem Yiğiter'i oynayan Çağlar Ertuğrul ise bir hayli uzun. Çağlar Ertuğrul, Burcu Özberk’ten tam tamına 26 cm uzun. Çağlar Ertuğrul’un boyu 1.88. Hal böyle olunca aradaki boy farkını azaltmak için Burcu özel model ayakkabılar giyiyor.

Afilli Aşk’ın geniş oyuncu kadrosu

Afilli Aşk dizisi yaz sezonunda 10. bölüm geride kaldı. Kanal D ekranlarında her Çarşamba yayınlanan dizide daha çok genç yetenekler görev yapıyor. Fatih Enes Ömeroğlu ARV Film yapımcılığında hazırlanan dizinin yönetmeni Serdar Gözelekli umut vadeden yönetmenlerden. Tanıtım filmini 6 milyon insanın izlediği dizide genç yeteneklerden Neşe Baykent, Umutcan Ütebay, Zeynep Tuğçe Bayat, Ozan Dağgez, Hira Yıldız, Yılmaz Kunt, Taner Rumeli, Uğur Uzunel, Benian Dönmez, Serkay Tütüncü, Asena Tuğal ve Güzide Arslan yer alıyor.

Afilli Aşk Dizisinin Konusu

Ayşe’nin biri çıkarcı ve kabadayı diğeri hayırsız iki abisi onu istemediği bir adam ile evlendirmek isterler. Ayşe ise sevgilisi Berk ile evlenmek istiyordur. Berk ise kalıbının adamı değildir. Ayşe’nin abilerinden ve evlilikten korkarak mahalleyi terk ederek ortadan kaybolur. Ayşe işçi olarak çalıştığı fabrika sahibinin desteği ile bir oyun hazırlar ve patronun oğluyla evlenir. Patronun oğlu Kerem ise özgüveni eksik, babası tarafından takdir edilmeyen biridir. Dizinin ilerleyin bölümlerinde Ayşe’nin çevresinden sürekli darbeler yemesi ve bunun neticesinde daha güçlü bir kadın olmasına şahit olacağız. Kerem ile evlenen Ayşe Yılmaz’ın hayatı biraz daha renklenecek ve değişecektir. canlitv olarak Afili Aşk dizsine başarılar diliyoruz.

30-08-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar