Fox Tv'nin yeni dizisi Mucize Doktor ne zaman başlıyor? İşte yayın tarihi..

Fox Tv'nin yeni dizisi Mucize Doktor ne zaman başlıyor? İşte yayın tarihi..
Eylül ayı için bomba gibi hazırlanan Fox Tv'nin yeni dizisi Mucize Doktor büyük ses getirdi. Peki Mucize Doktor dizisi ne zaman başlıyor. İşte Mucize Doktor yayın tarihi..

Televizyon ekranları yeni sezon için kıyasıya bir mücadelenin içerisine girdi. Bu kanallardan birisi de Fox Tv oldu. Fox Tv yeni sezon bombasını patlattı. Yeni sezon bombası Mucize Doktor dizi yayınlanan tanıtım fragmanı ile izleyenleri etkisi altına aldı. Fragmanın etkisinde kalanlar dizinin ne zaman başlayacağını merak etmeye başladı. Peki Mucize Doktor dizisi ne zaman başlayacak? İşte Mucize Doktor yayın tarihi...

Fox Tv ekranlarının yeni sezondaki en iddialı dizilerinden biri olan Mucize Doktor, hem konusu hem de oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. The Good Doctor dizisinin uyarlaması olarak ekranlara gelecek olan dizinin kadrosunda Taner Ölmez,  Onur Tuna, Murat Aygen, Sinem Ünsal, Özge Özder, Hazal Türesan, Bihter Dinçel, Fırat Altunmeşe, Hayal Köseoğlu, Korhan Herduran VE Reha Özcan gibi birbirinden başarılı oyuncular var. Yayınlanan tanıtım fragmanı ile bomba etkisi yaratan dizinin ne zaman başlayacağı haftanın en çok merak edilen ve araştırılan konuları arasında yer aldı. 

MUCİZE DOKTOR DİZİSİ KONUSU:

Anne ve babasının evlatlıktan reddemesinin ardından yetimhanede büyüyen savant sendromlu Ali, okuduğu tıp fakültesini birincilik ile tamamlamıştır. Tıp fakültesini bitirmesinin hemen ardından özel bir hastanede asistan cerrah olarak işe başlar. Adeta bir deha olan Ali'nin bu hastanede yaşadığı sıradışı olayları konu alan dizi daha şimdiden reytingleri alt üst edeceğini belli ediyor. Fox Tv ekranlarının büyük umutlarla yeni sezon için hazırladığı Mucize Doktor dizisinin tanıtım fragmanını izleyenlerden tam not aldı. Genç oyuncu Taner Ölmez'in canlandırdığı Ali izleyicinin daha önceden hiç tanık olmadığı bir karakter. Sergilediği eşsiz oyunculuk performansı ile Taner Ölmez daha şimdiden sosyal medya kullanıcılarından övgüler topladı. 

MUCİZE DOKTOR DİZİSİ YAYIN TARİHİ BELLİ OLDU

Büyük heyecan ve merakla beklenen Mucize Doktor dizisi ilk bölümüyle 12 Eylül Perşembe akşamı 20.00'de Fox ekranlarında olacak. Perşembe günlerinin reyting rekortmeni olması beklenen dizinin reytingleri bakalım nasıl olacak? Perşembe günü yayınlanan Star Tv'nin sımsıcak dizisi Benim Tatlı Yalanım, Mucize Doktor dizisi ile kıyasıya bir mücadelenin içerisine girecek. Bakalım Perşembe günleri zirveye oturan isim kim olacak?

29-08-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler