Afili Aşk Kadir Vural Ceylan Kimdir? Vural Ceylan hakkında detaylar..

Afili Aşk Kadir Vural Ceylan Kimdir? Vural Ceylan hakkında detaylar..
Kanal D'nin yeni yaz dizisi Afili Aşk ekranlara gelmek için gün sayıyor. Peki Afili Aşk Kadir Vural Ceylan Kimdir? Vural Ceylan hakkında detaylar..

Yaz sezonunun büyük bir heyecanla beklenen dizisi Afili Aşk çok yakında Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkacak. Yeni dizinin reytinglerde nasıl bir performans göstereceği merak ediliyor. Diğer merak edilenler arasında ise oyuncu kadrosundaki isimler bunlardan biri ise Afili Aşk Kadir Vural Ceylan Kimdir? 

Sıcacık bir aşk hikayesini ekranlara taşıyacak olan dizi Afili Aşk, 12 Haziran 2019 Çarşamba günü ilk bölümü ile Kanal D ekranlarında olacak. Hem oyuncu kadrosu hemde konusu izleyicide büyük heyecan uyandırdı. Çağlar Ertuğrul, Burcu Özberk, Altan Erkekli, Neşe Beykent, Ozan Dağgez, Asena Tuğal ve Serkay Tütüncü gibi isimlerin kadrosunda bulunduğu dizinin karakterleri oldukça merak ediliyor. Bu isimlerden birisi de dizi de Kadir karakterini canlandıran Vural Ceylan oldu. Gelin Vural Ceylan'ı yakından tanıyalım...

AFİLİ AŞK KADİR (VURAL CEYLAN) KİMDİR?

Afili Aşk dizisinde Kadir karakterini canlandıran Vural Ceylan, mahallenin mobilyacısıdır ve işinde de oldukça sevilmektedir. Mobilyacı Kadir'in bir oğlu olur, adını Sabri koyarlar. Evin tek çocuğu olan Sabri el bebek gül bebek büyütülmüştür. Sürekli anne babasının hımayesinde olan Sabri kendi kararlarını kendi alamaz. Sabri büyür ve Ayşe'ye aşık olur. Bu aşk ile tüm hayatı değişen Sabri, Ayşe'yi istemeyen ailesiyle bile ters düşer. Sabri'nin babası yani Kadir karakteri ise bu durumu çözmek için elinden geleni yapar. Bakalım Kadir yayınlanacak olan bölümlerde bu durumu çözebilmeyi başarabilecek mi? Tüm bu sorularımızı 12 Haziran 2019 Çarşamba'dan itibaren ekranlarda bulabileceğiz..

Afili Aşk Dizisinin Konusu

Ayşe’nin biri hayırsız diğeri de çıkarcı ve kabadayı iki abisi vardır. Abilerinin istemediği bir adam ile evlendirmek istedikleri Ayşe sevgilisi Berk ile evlenmek ister ama Berk’te Ayşe’nin abilerinden ve evlilikten korkar ve mahalleyi terk ederek kaybolur. Ayşe işçi olarak çalıştığı fabrika sahibinin de isteği ile bir oyuna kalkışır ve patronun oğlu ile zorla evlenir. Patronun oğlu Kerem ise babası tarafından hiç bir zaman takdir edilmese de tekstil fabrikası sahibi Yiğit’er ailesinin zengin ve yakışıklı oğludur. Ayşe Yılmaz’ın etrafındakilerden sürekli darbeler yemesi ve bunun neticesinde daha güçlü bir kadın olmasına şahit olacağız. Kerem ile evlenen Ayşe Yılmaz’ın hayatı biraz daha renklenecektir.

10-06-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar