TRT'den yeni dizi! Tolgahan Sayışman hangi rolle ekranlara dönüyor?

TRT'den yeni dizi! Tolgahan Sayışman hangi rolle ekranlara dönüyor?
TRT 1'in yeni dizisi Şampiyon'da Tolgahan Sayışman Fırat Bölükbaşı karakterini canlandıracak. Şampiyon ne zaman başlayacak? Şampiyon'un konusu nedir?

Başrollerinde ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman’ın rol alacağı TRT 1’in yeni bomba dizisi Şampiyon için son hazırlıklar da tamamlandı. Gelecek sezon çok konuşulması ve reyting rekorları kırması beklenen dizi Şampiyon’un konusu nedir? Şampiyon’un oyuncu kadrosunda kimler var? Trt 1 Şampiyon ne zaman ekranlara gelecek? Bütün bu ayrıntılar haberimizde…

TRT 1 dizisi Şampiyon’un konusu nedir?

Şampiyon konusu ve kadrosu itibariyle oldukça dikkat çekici bir dizi olacak. Şampiyon’un yapımını BSK Yapım yapıyor. Yapımcılığını ise Başak Bingüller ve Çağrı Bingüller üstleniyor. Dizinin senaryosunu daha önce yine TRT dizileri Hangimiz Sevmedik ve Elde Var Hayat dizilerinin yazım ekibinde de olan Alphan Dikmen ve Başak Angigün kaleme alıyor. Yönetmen koltuğunda ise Müslüm filmi ile tanınana Ketche olarak da bilinen Hakan Kırvavaç oturuyor.

Şampiyon dizisi; Kafkas lakaplı eski bir şampiyon boksör olan Fırat Bölükbaşı yani Tolgahan Sayışman’ın oğlu Güneş için tekrar ringlere çıkmasının heyecanlı mücadelesini konu ediniyor. Konu olarak görülüyor ki eski bir boksörün sıkıntıya düşen bir hayatının hikâyesi anlatılacak diyebiliriz. Eski boksörün çocuğu için bir raunt daha dediği ve çocuğu ile olan ilişkisinin üzerine uzun uzadıya durulacak gibi görülüyor. Kafkas’ın çok konuşulacak hikâyesinde genç yaşta talihsiz bir olay yaşayıp boksu bırakan Şampiyon’un seneler sonra sırf evladı için ringlere dönüşünü izleyeceğiz. Boks sporunu seven gençlerin sabırsızlıkla beklediği Şampiyon’da boks sahneleri de sıkça bulunacak.

Şampiyon dizisi ne zaman başlıyor?

TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan Şampiyon dizisinin eylülün ikinci haftası ya da ekim ayında seyirciyle buluşması bekleniyor. Dizinin çekimlerine ise mekan ve cast belirlemelerinden sonra temmuz sonu ile ağustos başında başlanacak. Dizinin müziği de belli oldu. Canbay – Wolker’in Elbet Bir Gün isimli şarkıları da Şampiyon’un ana müziği olacak.

Şampiyon dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var?

Uzun süredir televizyon ekranlarında görülmeyen Tolgahan Sayışman en son Show Tv’nin beğenilen dizilerinden olan Asla Vazgeçmem’de görev almıştı. Sanatçı Şampiyon’da da başrol olarak Fırat Bölükbaşı karakterini canlandıracak. Fırat’ın oğlu Güneş rolünde küçük oyunculardan Emir Özyakışır var.

09-06-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar