Afili Aşk Yine Gün Değiştiriyor!

Afili Aşk Yine Gün Değiştiriyor!
Kanal D’nin bahtı kara dizisi Afili Aşk’a yayın günü dayanmıyor. Dizinin kanal tarafından ikinci kez yayın günü değiştirildi. Peki bu değişiklik neden yapıldı? İşte detaylar!

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan ve yaz sezonunda ilk bölümü ekrana gelen romantik komedi dizisi Afili Aşk’ın talihi son zamanlarda hiçte yolunda gitmiyor. Dizi yaz sezonunda aldığı başarılı reytingleri ne yazık ki yeni dizilerin ekrana gelmesiyle yavaş yavaş kaybederken bu durum dizi üzerinde bir stres meydana getirdi ve hikayede de sıkıntılar yaşandı. Sorunlar yavaş yavaş çözülecek derken bu seferde yayıncı kanal reyting kaybına daha fazla katlanamadı ve dizinin yayın günü olan çarşambayı değişirdi. Geçtiğimiz günlerde yaşanan bu gelişmenin ardından Afili Aşk çarşamba yerine Cumartesi ekrana gelmeye başladı. Ancak dizinin şanssızlığı bir kez daha devreye girdi ve yayıncı kanal Kanal D Afili Aşk’ın yayın gününü yeniden değiştirdi. İşte detaylar!

Afili Aşk’ın Yayın Günü Bir O gün Bir Bu Gün!

Sevilen dizilerden eğlenceli, komik, rahatlatıcı hikayesiyle seyircinin ilgiyle takip ettiği romantik komedi dizisi Afili Aşk’ın yayın günü Kanal D tarafından ikinci kez değiştirildi. Dizi geçtiğimiz günlerde Çarşambadan Cumartesine alınmış ve yeni gününde ilk bölümü yayınlanmıştı. Yeni gününde aldığı reyting düşük olmasına rağmen umut vaat eder olmasına rağmen Kanal D dizinin yayın gününü bir kez daha değiştirdi. Kanal D Afili Aşk’ın yeni gününü Cumartesinden Perşembeye aldı. Böylece dizi ilk başladığında Çarşamba, daha sonra Cumartesi ve son olarak da Perşembe akşamları izleyici ile buluşmaya başladı. Bu durum kanal tarafından dizinin iyice gözden çıkarıldığı yorumlarını da beraberinde getirdi. Dizinin yeni günündeki ilk bölümü 5 Mart Perşembe akşamı ekrana gelecek. Ancak bu cumartesi akşamı dizi yine yeni bölümüyle ekranda olacak. Böylece dizi aynı haftada iki yeni bölümle seyirci karşısına çıkmış olacak.

Afili Aşk’ın Yayın Günü Neden Değişti?

Kanal D tarafından daha önce Çarşamba akşamından Cumartesi gününe alınan Afili Aşk’ın yayın günü bir kez daha değişti ve dizi Perşembe gününe alındı. Bu değişikliğin sebebinin ise Kanal D ekranlarında yayına girecek yeni Dizi Hizmetçiler’i Cumartesi günü ekrana gelmesi olarak açıklandı. Hizmetçiler’in yayın günü 7 Mart Cumartesi olarak belirlenmişti. Böylece Afili Aşk’ın yayın günü Hizmetçiler’e yer açabilmek için değiştirilmiş oldu. Gelişmeleri takip etmeye devam edeceğiz.

28-02-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar