Altın Kelebek Ödüllerinde şok gelişme!

Altın Kelebek Ödüllerinde şok gelişme!
Türkiye’nin en prestijli ödül törenlerinden "Altın Kelebek Ödülleri"nde şok bir gelişme yaşandı. 46. sı düzenlenmesi beklenen Altın Kelebek Ödül Töreni iptal edildi. Peki neden?

Televizyon ve müzik dünyasında her yıl heyecana sebep olan, Türkiye’nin en prestijli törenlerinden "Altın Kelebek Ödülleri"nde şok bir gelişme yaşandı. 28 Şubat 2020 akşamı 46. sı düzenlenmesi beklenen Altın Kelebek Ödül Töreni iptal edildi. Şok gelişmeyi canlitv takipçileri için araştırdık. Hürriyet Gazetesinin eki Kelebek'in her sene çeşitli alanlarda başarılı olan kişilere verdiği televizyon ve müzik ödülleri töreni bu yıl yapılamayacak. 46.Altın Kelebek Ödülleri neden iptal edildi ve bu ödüller kimlere veriliyor? Hepsi ve daha fazlası haberimizde.

Altın Kelebek Ödüllerinde şok gelişme!

Her yıl televizyon ve müzik dünyasında başarılı olmuş sanatçı ve yapımlara verilen Altın Kelebek Ödülleri bu yıl sahiplerine kavuşamadı. Hürriyet gazetesinin eki Kelebek okurlarının oylarıyla seçilen başarılı kişileri ödüllendirme töreni bu sene İdlib şehitleri nedeniyle iptal edildi. Bilindiği üzere İdlib'de 27 Şubat 2020 akşamı hain Esed rejimi tarafından Türk Silahlı Kuvvetleri unsurlarına yönelik düzenlenen hain saldırıda 33 askerimiz şehit düştü. Yaşanan bu elim olayın sonucu birçok organizasyon ve eğlence iptal edildi. 46.sı düzenlenecek olan Altın Kelebek Ödülleri organizasyonu da bu iptalden payını aldı.

Vatanımızın Başı Sağolsun!

28 Şubat 2020 Cuma akşamı düzenlenmesi kararlaştırılan 46. Altın Portakal ödülleri programı ülkemizi yasa boğan İdlib saldırısı sonucu gerçekleştirilemedi. Organizasyon tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:"46. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni, İdlib’de yaşanan hain saldırı nedeniyle iptal edilmiştir. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dileriz.

Altın Kelebek ödüllerini kim seçer?

Altın Kelebek Ödülleri her yıl Hürriyet gazetesinin eki olan Kelebek okurlarınca düzenlenen televizyon ve müzik ödülleridir. Ödüllerin verileceği kişileri Hürriyet Kelebek eki okurları belirler ve oylama sonucu adaylar arasında seçim yapılır. Ödül töreni Kanal D'den canlı olarak yayınlanır ve uzu süre konuşulur.

Altın Kelebek Ödülleri kime veriliyor?

Bunun için çeşitli kategoriler vardır. Canlitv olarak bu kategorileri sıralayalım.

"En İyi Kadın ve Erkek Sunucu"

"En İyi Kadın ve Erkek Haber Sunucusu"

"En İyi Haber Programı"

"En İyi Yerli Dizi"

"En İyi Komedi Dizisi"

"En İyi Drama" "

En İyi Erkek ve Kadın Komedi Oyuncusu"

“Drama Dalında En İyi Kadın ve Erkek Oyuncu"

"En İyi Yarışma Programı"

"En İyi Talk Show"

"En İyi Spor Programı"

"En İyi Magazin Programı"

Bütün bunların yanı sıra müzik alanında da ödüller verilir.

"Yılın En İyi Şarkısı"

"En İyi Türk Pop Müziği Kadın ve Erkek Solist"

"En İyi Türk Halk Müziği Kadın ve Erkek Solist"

"En İyi Türk Halk Müziği Erkek ve Kadın Solist"

"En İyi Türk Sanat Müziği Erkek ve Kadın Solist"

"En İyi Fantezi Müzik Kadın ve Erkek Solist"

“En İyi Çıkış Yapan Solist"

"En İyi Grup"

"En İyi Çıkış Yapan Grup"

"En İyi Klip"

29-02-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar