Ahu Sungur Show TV’de Sunuculuğa Başlıyor

Ahu Sungur Show TV’de Sunuculuğa Başlıyor
Televizyonlarda yayınlanan pek çok üst düzey yapımda rol alan ve güzelliği ve başarısıyla adından söz ettiren Ahu Sungur Bir şansım Olsa’nın sunucusu oldu.

Televizyon kanalları için en hayati yapımlar arasında yer alan gün içi yayınlanan kuşak programlar her zaman önemli olmuştur. Bu programlar en az dramalar kadar kanaların olmazsa olmazlarıdır. Hemen her kanal hafta içi her gün yayınlanan kuşak programlarda çok değişik formatları işlemekle birlikte bunlar daha çok reality Show tarzında programlardır ve hayatın içinde olan yaşanmış gerçek olayları seyirciyle buluştururlar. Show Tv ekranlarında yayınlanan Bir şansım Olsa adlı program da bu tür bir yapımdır ve BBO Yapım tarafından hazırlanmaktadır. Program sezonu 152. Bölümde kapatacak ve yayınına hiç ara vermeden devam edecek. Ancak 153. Bölümden itibaren program sunucu değiştirecek.

Ahu Sungur Bir Şansım Olsa Sunucusu Oldu

Dizilerin ve filmlerin başarılı ve güzel oyuncularından biri olan ve Adını Feriha Koydum, O hayat Benim, Binbir Gece gibi yapımlarla adını duyuran ve pek çok dizide yer alan Ahu Sungur Show Tv’de hafta içi her gün yayınlanan Bir şansım Olsa adlı programın sunuculuğunu üstlendi. Toplumsal olaylara olan duyarlılığı ve örnek aile yaşamlarını içerik olarak belirleyen Bir Şansım Olsa Show Tv’nin gün içinde yayınlanan ve reytingi yüksek olan programlarından biri. BBO Yapım tarafından hazırlanan program sezon arası vermeden yayınına devam edecek. Programın sunuculuğunu ise 153. Bölümden itibaren başarılı oyuncu Ahu Sungur yapacak.

Ahu Sungur Kimdir?

Show Tv ekranlarında yayınlanan Bir şansım Olsa programının sunuculuğuna getirilen başarılı oyuncu Ahu Sungur 5 Şubat 1981 yılında dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuğa yönelen Ahu Sungur oyunculuk için gerekli eğitimleri almış ve ardından setlerde yer almaya başlamıştır. Başarılı ve güzel oyuncu bugüne kadar pek çok yapımda rol almıştır. Ahu Sungur’un yer aldığı yapımlar arasında

·         Gülümse Kederine

·         O hayat benim

·         Umutsuz Ev Kadınları

·         Adını Feriha Koydum

·         Bu Kalp Seni Unutur mu

·         Affedilmeyen

·         Binbir Gece

·         Arka Sokaklar

·         Kurşun Asker

·         Dadı

·         Ayrılsak da Beraberiz

·         Mandıra Filozofu

·         Dert Bende bulunmaktadır.

22-06-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar