Behzat Ç. Dizisinin Konusu Belli Oldu ve Tanıtım Fragmanı Yayınlandı

Behzat Ç. Dizisinin Konusu Belli Oldu ve Tanıtım Fragmanı Yayınlandı
Ekranların en ele avuca sığmaz, en aykırı, en fenomen ve en cesur dizilerinden biri olan Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi yeniden başlıyor.

Ekranların efsane dizisi Behzat Ç. Geri dönüyor. Hakkında bugüne kadar binlerce yazı yazılan, haber yapılan yayınlandığı dönemde bölümleri ve sahneleriyle yayınlanmadığı dönemlerde de ne zaman başlayacak şeklindeki haberleriyle gündem düşmeyen fenomen yapım Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi ekibi ve oyuncuları uzun bir aranın ardından yeni bölümleri çekilmek üzere yeniden bir araya toplanıyor. Yapımcılığını Ortaks Yapım’ın üstlendiği ve kadrosunda yine efsane isimleri barındıracak olan başarılı proje her daim seyircinin aklında ve kalbinde yer aldı. İnternet yayın platformu Blu Tv’de yayınlanacak olan proje 8 bölümden oluşacak. Başrolünde yine Erdal Beşikçioğlu’nun yer alacağı projenin çekimleri haziran ayı sonunda başlayacak.

Tanıtımı Yayınlandı

Önce ulusal televizyon kanallarında yayınlanmaya başlayan ancak reyting alamadığı gerekçesiyle final yapan daha sonra internet yayını yapan kanallarda yayınlanmaya başlayan efsane dizi bir kez daha seyirciyle buluşacak. Bir Ankara Polisiyesi sloganıyla yayın yapan ve polisiye ve dram türünde ele alınan dizi bir kez daha ekrana geliyor. Uzun süre yayınlanıp yayınlanmayacağı konuşulan Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi bu sefer Behzat Ç. Çekiç ve Gül adıyla yayınlanacak. Emrah Serbes’in Çekiç ve Gül adlı kitabından uyarlanacak olan dizinin ilk kısa tanıtımı Blu Tv’de yayınlandı ve yayınlanır yayınlanmaz da yüzbinlerce kişi tarafından izlendi. Yine aynı tarz ve aynı şekliyle yayına girecek olan dizide hangi oyuncuların yer alacağı şimdilik belli değil ancak diziye savcı olarak güzel oyuncu Gökçe Eyüboğlu dahil olmuş durumda.

Behzat Ç. Çekiç ve Gül Konusu Ne?

Blu Tv’de yeni bölümleriyle yayınlanacak olan Behzat Ç. Çekiç ve Gül dizisi Emrah Serbes’in aynı adlı kitabından uyarlanıyor. Kitap tanıtım yazı ise dizinin fragmanıyla örtüşüyor. Tanıtımda “biz mi bombaladık lan Emniyet’i darbe gecesi? Biz mi yıktık buraları? Bizi darbeden önce Köpek Eğitim Merkezi’ne sürmüşlerdi. Köpek mamalarının tadına bakıyorduk amirimle, köpekler ishal olmuştu, nedenini anlamaya çalışıyorduk. Bir baktık havada jetler uçuyor, Gölbaşı’na dibimize bomba yağdırıyorlar.” Fenomen dizinin çekimlerinin 29 Haziran’da başlayacağı ve en kısa sürede Blu Tv’de ekrana geleceği öğrenildi. Dizinin 8 bölümden oluşacağı belirtildi.

22-06-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar