Ailelerin kavgası Acun Ilıcalı'yı kızdırdı!

Ailelerin kavgası Acun Ilıcalı'yı kızdırdı!
İki yarışmacının ailesinin sosyal medyada yazdıklarından dolayı zor durumda kaldıklarını belirten ünlü sunucu, yarışmacılardan aileleriyle konuşmalarını istedi.

Finale doğru doludizgin Survivor 2021’de ailelerin kavgası Acun Ilıcalı'yı kızdırdı. 'Bizi ve programımızı rahat bıraksınlar' diyerek konseye damga vuran Acun Ilcalı'yı kızdıran olay haberimizde. Şimdi detaylar

Ailelerin kavgası Acun Ilıcalı'yı kızdırdı!

Yarışmalarıyla ünlü Tv8 kanalında yayınlanan Survivor 2021’de final yaklaşırken heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Büyük mücadeleye sahne olan son konseyde ilk kazanan Poyraz olurken, konseye Acun Ilcalı'nın açıklamaları damga vurdu. İki yarışmacının ailesinin sosyal medyada yazdıklarından dolayı zor durumda kaldıklarını belirten ünlü sunucu, yarışmacılardan aileleriyle konuşmalarını istedi. Konseyde oldukça gergin görünen Acun Aleyna ve Ayşe’nin ailelerinin arasında gerginlik yaşandığını belirterek, yarışmacılardan aileleriyle konuşmalarını istedi.

Net Olarak Söyledim

İstanbul'da yaptıkları konuşmayı hatırlatan Ilıcalı, ailelerin yarışmaya dâhil olmamasını özellikle tembihlediklerini ancak Ayşe ve Aleyna’nın ailelerinin buna uymadıklarını söyleyen Ilıcalı son bir uyarı yaptı: "Konu şu, Survivor'a gelirken hatırlarsanız İstanbul'da bir toplantı yaptık. Bu toplantıda aileleriniz herhangi bir şekilde Survivor ile ilgili konulara girmemesini rica ettim. Buraya gelirken ailelerinizden de sosyal medyayı kullanmamalarını rica etmenizi net olarak söyleyerek hatırlıyorum"

Bundan son derece rahatsızız

Defalarca uyarmasına rağmen iki yarışmacının ailelerin sosyal medyadaki paylaşımlarından rahatsız olduklarını vurgulayan Acun Ilıcalı, artık su yüzüne çıkan gerginliği şöyle özetledi: "İki yarışmacılarımızın aileleriyle ilgili bir sorunumuz var ve bu sorunu sizinle paylaşmam gerekiyor. Survivor tarihinde ilk defa aileler fazlasıyla bu işin içinde. Bundan son derece rahatsızız. Aileler iki yarışmacımızın ailesi bu konuda bizi üzecek şekilde sosyal medyada aktifler."

İki aile arasında gerginlik var

Aileleri son kez uyaran ve Survivor ile kendilerini rahat bırakmasını isteyen Acun Ilıcalı yapılması gerekenleri şöyle sıraladı: “Bu iki yarışmacıyla konuşacağım ve görüşme hakkı vereceğim. Ailelerinizle görüşün bizi ve programımızı açıkçası rahat bıraksınlar. Kızları, erkekleri isteyerek buraya katıldı herkesin. Biz aileleri yarışmaya almadık. Biz sizi aldık yarışmaya. Bir tanesinin ailesi de yarışmadan ayrılmasını istiyor. Birinci yarışmacımız Aleyna. Aleyna ben senin aileni açıkçası burada gördüm. Pırlanta gibi insanlar, çok yüksek bir gerilim var. Annen bizi arıyor. Kızımın yarışmadan ayrılmasını istiyorum diyor. Annenle konuş. İkinci yarışmacımıza geliyorum. İkinci yarışmacımız da Ayşe. İşin aslı Ayşe'nin ailesiyle Aleyna'nın annesi arasında bir gerilim var. Bu iş büyümüş durumda"

İsmi açıklanan yarışmacılardan Aleyna ve Ayşe'nin son derece üzgün olduğu olay sonrası iki yarışmacının aileleriyle görüşecekleri ve sosyal medya paylaşımlarını durdurmalarını isteyecekleri öğrenildi.

07-06-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar