Teşkilat dizisi Zehra öldü mü?

Teşkilat dizisi Zehra öldü mü?
Teşkilat dizisi Zehra öldü mü? Teşkilat dizisi Zehra kimdir? Teşkilat dizisi Uzay kimdir? Teşkilat dizisi yeni sezon ne zaman?

TRT 1 ekranlarının başarılı dizisi Teşkilat yepyeni bölümleri ile yayın hayatına devam ediyor. Muhteşem senaryosu ve mükemmel kadrosu ile ilk bölümünden itibaren izleyenlerin gönlünde taht kurmayı başaran Teşkilat dizisi, bu hafta yayınlanan yeni bölümü ile sezon finaline girdi. Heyecanın dorukta olduğu Teşkilat dizisi yeni bölümde yaşanan aksiyon sahneleri diziye renk katmakta. Milli İstihbarat Teşkilatı'nda yer alan Mete beyin ekibi bu bölümde köşeye sıkışacak. Bir yandan ellerinden kaçan Fadi' yi yakalamak için planlar yapan ekip, diğer yandan ise planlanan saldırıya engel olmaya çalışırlar. Ardından Serdar'ın peşinde olan terörist uçağı kaçırır ve zorlu bir mücadele başlar. Uçaktaki yolcuları kurtarmak ve teröristleri ele geçirmek için plan yapan Serdar, önce uçakta yer alan bombayı imha eder ve daha sonra teröristleri etkisiz hale getirir. Ancak tüm bunları yaparken yaralanan Serdar, uçaktan indiğinde hiç iyi değildir. Acilen hastaneye kaldırılan Serdar'ın akıbeti yeni sezon yayınlanacak Teşkilat yeni bölümde belli olacak.

Öte yandan saldırıyı yürüten Ceren ise oyuna geldiğini anlar ve Şef'i öldürür. Ebru'ya bombanın olduğu metroyu tarif ederek binmesini isteyen Ceren, amacına ulaşır. Ancak ekibin başarılı çalışmaları sonucunda metroya ulaşılır ve tüm yolcular kurtarılır. Ancak bombanın olduğu metroda yer alan Uzay ve Zehra patlama anında orada yer alırlar. Akıllardaki tek soru ise Zehra ve Uzay öldü mü? sorusudur. Zehra ve Uzay'ın ölüp ölmediğini yeni sezonda hep birlikte göreceğiz.

Teşkilat dizisi konusu nedir?
Teşkilat, kendi hayatlarını bir kenara bırakıp, devleti için ölmeden ölenlerin hikayesini anlatmaktadır. Tim içerisinde kurulan özel bir ekibin zorlu mücadelesini anlatan Teşkilat dizisi her Pazar 20.00'da TRT 1 kanalında seyircisi ile buluşmaya devam ediyor.

Teşkilat dizisi yeni sezon ne zaman?

Trt 1 kanalının sevilen dizisi Teşkilat Eylül ayında 2. sezonu ile sizlerle olmaya devam edecek.

Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal gibi başarılı isimlerin yer aldığı TRT 1 ekranlarının yeni dizisi Teşkilat oyuncuları arasında Mesut Akusta, Ezgi Eyüpoğlu, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Tuncer Salman, Nihat Altınkaya, Serdar Yeğin, Yavuz Bingöl ve Ahmet Uğur Say gibi isimler bulunmaktadır.

07-06-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar