Ailesine yardım etmeyen Özcan Deniz'e tepkiler büyüyor

Ailesine yardım etmeyen Özcan Deniz'e tepkiler büyüyor
Ünlü ses sanatçısı ve oyuncu Özcan Deniz kız kardeşinin yardım çağrısına kulak vermiyor. İşte abisine ulaşamadığını söyleyen hasta kız kardeşin sözleri!

Star TV ekranlarında yayınlanan İstanbullu Gelin dizisiyle gündeme gelen ve başarısıyla adından söz ettiren Özcan Deniz'in hasta olan annesi ve kız kardeşiyle ilgilenmediği öne sürülüyor. Özcan Deniz'in kalp hastası olan kız kardeşi son olarak sosyal medya üzerinden çağrı yapmış abisine sitemlerini iletmişti.  "Annem ağır hasta, ben de kalbimden rahatsızım. Hem tedavi olmak, hem de okumak istiyorum. Defalarca abime ulaşmaya çalıştım ama telefonlarımı açmıyor." diyen Gülcan Deniz'in isyanı üstüne abisi Özcan Deniz'den henüz ses gelmedi.

Babası Sadık Deniz'in geçen yıl vefat etmesinin ardından kardeşiyle görüşmeyi kesen Özcan Deniz şimdi ise KOAH hastası annesine karşı kayıtsız kalıyor. Hastaneye kadırılan annesine bakmakta zorlanan ve kalp hastası olduğundan okula gidemediğini söyleyen 22 yaşındaki Gülcan Deniz cumhurbaşkanından yardım talep edip ''Abim yoksa Cumhurbaşkanım var.'' diyor. Öte yandan KOAH hastası annesi ve kalp hastası kız kardeşine yardım etmeyen Özcan Deniz'e ise tepkiler büyüyor. 

ÖZCAN DENİZ KİMDİR?

Özcan Deniz, 19 Mayıs 1972 tarihinde Ankara Elmadağ'da doğmuştur. Müziğe olan merakı erken yaşlarda başlamış ve daha 16 yaşındayken şarkı söyleyerek para kazanmaya başlamıştır. 18 yaşında Almanya'ya gitmiş ve Yaşar Yağmur ile tanıştıktan sonra “Yine Ağlattın Beni'' isimli ilk albümünü çıkarmıştır. 1994 yılında ''Ona Sevdiğimi Söyle'' sinema filmiyle oyunculuk hayatına başlamıştır. Müzik ve oyunculuk alanlarında başarılı olan Deniz, zamanın efsane dizilerinden olan Asmalı Konak'ta Nurgül Yeşilçay ile başrolü paylaşmıştır. Daha sonra Haziran Gecesi, Samanyolu, Bir Zamanlar Osmanlı, Karagül ve Kaderimin Yazıldığı Gün gibi dizilerde yer alan oyuncu son olarak Star TV ekralarında yayınlanan İstanbullu Gelin dizisinde Faruk Boran karakterine hayat vermiştir. Yönetmenlik tecrübesi de bulunan Özcan Deniz; Evim Sensin, Su ve Ateş, İkinci Şans, Sevimli Tehlikeli ve Ya Sonra gibi filmlerin yönetmen koltuğuna oturmuştur. 

19-09-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar