Akın Akınözü'nün 120 kiloluk hali herkesi şaşırttı

Akın Akınözü'nün 120 kiloluk hali herkesi şaşırttı
Akın Akınözü'nün 120 kiloluk hali herkesi şaşırttı. Hercai dizisinin başarılı oyuncusu Akın Akınözü'nden şaşırtan açıklamalar.

Atv kanalının sevilen dizisi Hercai oyuncu kadrosunda yer alan başarılı oyuncu Akın Akınözü, önemli açıklamalarda bulundu. Akın Akınözü'nün 120 kiloluk hali herkesi şaşırttı. Kişisel olarak yaptığı açıklamalarda herkesi şaşkına çeviren Akın Akınözü, verdiği röportaj sonrasında medyanın gündemine oturan isimler arasında yer aldı. Kendisi ile ilgili önemli tüyolar veren yakışıklı oyuncu, hayranlarını bir kez daha şaşırtmayı başardı. Sosyal medyada da büyük ilgi gören Akın Akınözü'nün yaptığı açıklamaların ardından hayranları gördüklerine inanamadı. Daha öncelerinde 120 kiloya akdar ulaştığını ifade eden Akın Akınözü, 50 kilo verdiğini açıkladı. Akın Akınözü'nün eski halini görenler ise gözlerine inanamadı. İşte başarılı oyuncu Akın Akınözü'nün eski hali ve tüm detaylar...

'Ne en güçlü olan tür hayatta kalır, ne de en zeki olan. Değişime en çok adapte olabilendir hayatta kalan' sözünün kendisini ifade ettiğini belirten Hercai dizisi oyuncusu Akın Akınözü kendisi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Akın Akınözü'nün 120 kiloluk hali herkesi şaşırttı. 'Değişimin gücünü ilk kez 120 kilodan 70 kiloya düştüğümde keşfettim.' sözü ile gerek televizyon dünyasının gerekse sosyal medyanın gündemine bomba gibi düşen Akın Akınözü herkesi şaşkına çevirdi. Bedenini değiştirmenin tek yolunun 'iradeye' bağlı olduğunu açıklayan Akın Akınözü, sosyal medyada yayılan fotoğraflar ile oldukça fazla beğeni ve yorum aldı.

Akın Akınözü kimdir?

1990 yılında dünyaya gelen Akın Akınözü, Ankara doğumludur. Eğtiimini Los Angeles General Studies, UC Berkeley Applied Math alanında tamamlayan Akın Akınözü, daha sonra oyunculuk eğitimi almaya başlamıştır. İlk olarak 2014 yılında ekranlara gelmeye başlayan Azrail sinema filmi ile oyunculuğa adım atan Akın Akınözü, daha bir çok başarılı yapımda rol almaya devam etmiştir. 1.80 metre boyunda olan Akın Akınözü, 120 kiloya akdar ulaştıktan sonra 50 kilo vermiştir. Günümüzde ise Atv ekranlarında yayınlanan Hercai dizisinde Miran karakterini canlandırmaktadır.

Akın Akınözü’nün rol aldığı diziler ve filmler

2019  Hercai (Miran) 
2017-2018  Aslan Ailem (Murat) 
2017  Payitaht Abdülhamid (Ömer) 
2016  Arkadaşlar İyidir (Yunus) 
2015  Muhteşem Yüzyıl: Kösem (İvan/Ali) 
2014  Azrail

gibi oldukça başarılı projlerde rol almıştır.

18-09-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar