Ajax - Beşiktaş canlı izle

Ajax - Beşiktaş canlı izle
Ajax - Beşiktaş canlı izle: UEFA Avrupa Ligi 1. haftasında Beşiktaş'ın rakibi Ajax. Bu maçın canlı yayınını HD ve online izlemek için detaylar.

Ajax - Beşiktaş canlı izle: UEFA Avrupa Ligi 1. hafta müsabakası Ajax - Beşiktaş, nereden izlenir? Milyonların dikkat kesileceği maçı nasıl online izleyebileceğinizi bilgisine bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Karşılaşmanın canlı yayın sayfası ve çok daha fazlası. Van Bronchorts yönetimindeki Kara Kartal, lig aşamasındaki ilk maçında galibiyet peşinde. Beşiktaş taraftarları kadrosunu önemli oyuncularla güçlendiren takımlarından ligde olduğu kadar Avrupa'da da çok şey bekliyor. Bu karşılaşmanın canlı yayın sekmesine ulaşmak için aşağıda yer alan bağlantıya tıklayın.

AJAX - BEŞİKTAŞ CANLI İZLE

Ajax ile Beşiktaş arasındaki karşılaşma Johan Cruyff Arena'da oynanacak. Karşılaşmanın başlama vuruşu TSİ 22:00'de yapılacak. Futbolseverler maçın şifresiz olup olmadığını merak ediyor. Mücadele TRT 1 ekranlarından naklen izleyicisine ulaşacak. Ajax - Beşiktaş maçını online olarak izlemenin en kolay şekilde bu adres üzerinden izlenebiliyor. TRT 1 canlı yayını için hemen bağlantıya tıklayın.

Ajax ile Beşiktaş tarihlerinde 6 kez karşı karşıya geldi. Bu 6 maçın tamamında kazanan taraf Ajax oldu. Maçlarda Ajax'ın 14 golüne karşılık Beşiktaş 3 gol attı. Temsilcimiz Perşembe akşamı rakibine karşı ilk galibiyetini almak için sahaya çıkacak.

Beşiktaş ve Ajax geçtiğimiz sezon kabus gibi bir sezon geçirdi. Hollanda Ligi'nde alışılmadık şekilde sezon ortasında küme düşme hattına girseler de sezonu 5. olarak tamamladı. Sezon başında, ülkemizde Alanyaspor ve Fatih Karagümrük takımlarını çalıştıran Francesco Farioli getirildi. Beşiktaş ise ilk 5 dışında kaldığı sezonda 6 farklı teknik direktörle çalışmasının ardından yeni sezonda takımı Hollandalı Giovanni van Bronchorts'a emanet etti.

AJAX - BEŞİKTAŞ MUHTEMEL 11'LER

Ajax: Pasveer, Hato, Ahmetcan, Sutalo, Rensch, Henderson, Fitz-Jim, Taylor, Godts, Traore, Weghorts.

Beşiktaş: Mert, Masuaku, Udokhai, Paulista, Svensson, Al-Musrati, Fenandes, Joao Mario, Rafa Silva, Rashica, Immobile.

BEŞİKTAŞ'IN UEFA AVRUPA LİGİ FİKSTÜRÜ

  • 3 Ekim Perşembe 22:00 Beşiktaş - Eintracht Frankfurt
  • 24 Ekim Perşembe 22:00 Lyon - Beşiktaş
  • 6 Kasım Çarşamba 18:30 Beşiktaş - Malmö
  • 28 Kasım Perşembe 20:45 Beşiktaş - Maccabi Tel Aviv
  • 12 Aralık Perşembe 23:00 Bodo Glimt - Beşiktaş
  • 22 Ocak Çarşamba 18:30 Beşiktaş -Athletic Bilbao
  • 30 Ocak Perşembe 23:00 Twente - Beşiktaş
     
26-09-2024
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar