Akın Akınözü ve Aslıhan Malbora'nın Yeni Dizisi Yaban Çiçekleri’nden İlk Kare

Akın Akınözü ve Aslıhan Malbora'nın Yeni Dizisi Yaban Çiçekleri’nden İlk Kare
Atv'nin beklenen yeni dizisi "Yaban Çiçekleri"nden heyecan verici bir gelişme geldi. Başrollerini Akın Akınözü ve Aslıhan Malbora'nın paylaştığı dizi için ilk kare paylaşıldı.

Sete çıkan dizi, izleyicileri duygu dolu bir aşk hikayesine davet ediyor.

İlk Kare: Akın Akınözü ve Aslıhan Malbora

Başrolleri Akın Akınözü ve Aslıhan Malbora'nın üstlendiği "Yaban Çiçekleri" dizisinin ilk karesi, izleyicilere sıcak ve samimi bir atmosfer sunuyor. Klaket ile poz veren oyuncular, diziye dair merakı artırıyor. Son yıllarda kariyerinde büyük bir artış sağlayan sağlayan Akın Akınözü hayranlarına adeta müjdeli haberi verdi. Diziden gelen ilk kareler sevilen oyuncuların hayranlarını sevindirirken aynı zamanda seyirciler için bir heyecan etkisi yaşattı. Mütevazı tutumuyla bilinen Aslıhan Malbora’nın sevimli ifadeleri ile dizinden kareler bekleyenlerin içini ısıttı.

Yapımını O3 Medya'nın üstlendiği ve yönetmenliğini Zeynep Günay'ın yaptığı "Yaban Çiçekleri", duygu yüklü bir aşk hikayesini konu alıyor. İstanbul'da başlayıp Ayvalık'ta devam edecek olan dizi, aşka, hayata ve yeni başlangıçlara dair dokunaklı bir hikaye sunacak. İzleyenleri ekrana kilitleyecek olan Yaban Çiçekleri, aşk dolu hikayesiyle seyircinin kalbine dokunacak. Söylenen sözlerden, anlatılan senaryoya kadar seyircinin masum bekleyişini tatmin edecek güzel bir aşk hikayesi karşımızda yer alacak.

Yaban Çiçekleri'nin Konusu

“Kılıç ve Ela'nın hikayesi henüz iki küçük çocukken başladı... Aşk uzun bir yolculuktu onlar için. Ama geriye, ta geriye... Bazı hikayeler yarım kalıyor, söyleyecek sözü kalmadığından değil, eksik satırları, eksik fotoğrafları tamamlanmayı beklediğinden." Yarımdı. Bu masum kalpler artık bu hayat dolu aşk hikâyesini aynı heyecanla yeniden yazabilecek mi?

Yakında Atv'de!

Merakla beklenen "Yaban Çiçekleri" dizisi, yakında atv ekranlarında izleyicilerle buluşacak. İzleyicinin hayatına ışık tutacak, keyifle ekran karşısında masum aşkın seyrine dalacak bu hikaye yakında başlıyor. Sevgi dolu kalbin yansıması ekranlarda seyirciyle buluşmak için artık hazır. Aşkın, tutkunun ve yeniden doğuşun hikayesi için izleyicileri ekran başına davet ediyoruz.

17-02-2024
Yazar Hakkında
Şule Akyol

Şule Akyol

94 yılında Bursa Gemlik’te dünyaya geldi. İlköğretim ve lise hayatını burada tamamladı. Daha sonra Uludağ Üniversitesi MYO Dış Ticaret .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler