Akıncı 2. bölüm izle

Akıncı 2. bölüm izle
Atv'de 8 Ocak Cuma akşamı yayınlanan Akıncı 2. bölüm izle! Akıncı son bölüm tek parça full hd kalitesinde izlemek için detaylar haberimizde!

Atv'nin yeni fantastik dizisi Akıncı 8 Ocak Cuma akşamı 2. yeni bölümüyle ekrana geldi. Alışılagelmişin dışında konusuyla büyük ilgi gören ilk bölümüyle milyonlarca kişi tarafından ilgiyle izlenen dizinin yeni bölümü merakla bekleniyordu. Hafta içi yayınlanan yeni fragmanlar yeni bölüm detaylarını ortaya çıkarmış izleyicide büyük merak uyandırmıştı. Akıncı 2. bölüm izle araması yaparak ilgili bölüme gitmek isteyen izleyiciler aşağıdaki bağlantıyı kullanabilir veya son bölüm detaylarını haberimizin devamından inceleyebilirler.

AKINCI 2. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Cevdet, Köksal ve adamlarını organize ederek Akıncı'yı ele geçirmek için büyük bir plan yapar. Köksal ve adamları bir vapur hattını ele geçirip içindeki yolcuları rehin alır. Durumdan haberdar olan Akıncı'nın vapura geleceğini tahmin eden Cevdet büyük bir tuzak planlar. Amacı Akıncı'yı öldürmek ve Lukas'a karşı daha güçlü duruma geçmektir.

Akıncı olayı öğrenir öğrenmez olay yerine intikal etmek için harekete geçer. Kendisini bekleyen tuzaktan habersizdir. Diğer yanda Nergis, Yağız'ın kolesiyon tanıtım gecesine katılmak üzere hazırlıklarını tamamlarken olaydan haberdar olur ve olay yerine Akıncı'nın yanına gelir. Polis heryeri kontrol altına aldığından vapura ulaşmak istese de başaramaz. Kemal ise vapurdaki yolcuları sağ salim karaya çıkarmayı hedeflerken diğer yandan da Akıncı'yı nasıl yakalayabileceğini düşünmektedir.

AKINCI 2. BÖLÜM İZLE

Atv'nin yeni ve ilgiyle izlenen dizisi Akıncı 8 Ocak Cuma akşamı saat 20:00'da yeni bölümüyle ekrana geldi. Akıncı 2. bölüm izle ve son bölüm izle araması yaparak yeni bölüme ulaşmak isteyen izleyici sayısı oldukça fazla. Telif hakları Atv tarafından korunan dizinin yeni bölümüne kanalın resmi internet sitesi www.atv.com.tr'dan veya kanalın resmi YouTube kanalından ulaşabilirler.

Akıncı her Cuma saat 20:00'da Atv'de!

08-01-2021
Yazar Hakkında
Yorumlar