Alef dizisinin ilk tanıtım tarihi belli oldu

Alef dizisinin ilk tanıtım tarihi belli oldu
13. yüzyılda şifahanede işlenen bir cinayetin izlerini takip eden Alef dizisi Mal-i Hülya adıyla yayınlanacak. İlk tanıtım 28 Şubat Pazartesi günü saat 10.00'da.

Dijital yayın platformu BluTV'nin dizi severleri ekrana kilitlemesi beklenen dizisi Alef'in 2. sezonu için geri sayım başladı. May Produksiyon'un yapımcılığını Gökhan Tiryaki'nin yönetmenliğini üstlendiği Alef dizisinin ilk tanıtım tarihi belli oldu. Usta oyuncular Taner Ölmez, Aybüke Pusat ve Hande Soral'ı aynı projede buluşturan ve Mâl-i Hülya adıyla ekrana gelecek olan Alef dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu haberimizde. Şimdi detaylar

Alef dizisinin ilk tanıtım tarihi belli oldu

13. yüzyılda şifahanede işlenen bir cinayetin günümüze kadar gelen izlerini Blu Tv’de ekrana getirecek olan Alef dizisi yeni sezonda Mal-i Hülya adıyla yayınlanacak. Yeni sezona ait ilk tanıtım 28 Şubat Pazartesi günü saat 10.00'da izleyici karşısına çıkacak. Yeni sezonu merakla beklenen gizemli ve hikmetli dizide başrolleri Taner Ölmez, Aybüke Pusat ve Hande Soral paylaşıyor. Ülkemizin lider yerli online video platformu #BluTV’nin mistik polisiye dizi serisi Alef’in kadrosunda ayrıca Serdar Orçin, Su Kutlu, Mehmetcan Mincinozlu, Emel Çölgeçen, Çiğdem Selışık Onat, Cankat Aydos, Ahsen Türkyılmaz, Caner Erdem, Begüm Bağca Tiryaki, Evren Duyal, Yılmaz Sütçü, Esin Yıldız, Murat Akkoyunlu, Murat Kılıç, Hasan Şahintürk ve İlayda Sezgin de yer alıyor.

MAY Productions imzalı “ALEF: Mâl-i Hülya”yı Gökhan Tiryaki yönetirken senaryo Itır Arda & Avni Tuna Dilligil’e emanet edildi. Kapadokya’nın gizemli atmosferinde çekilen “ALEF: Mâl-i Hülya”da uzun süredir Almanya’da yaşayan Mustafa Altıoklar tarafından dramatize edildi.

Taner Ölmez Kimdir?

1986 Tunceli doğumlu oyuncu, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Oyunculuk kariyerine 2009 yapımı Kapalı Çarşı dizisi ile başlayan Taner Ölmez; Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisiyle şöhreti yakaladı. Usta oyuncu son olarak otistik savant hastası bir doktoru canlandırdığı Fox dizisi Mucize Doktor’da rol almıştı.

Rol aldığı diziler ve filmler:

2019 – Mucize Doktor (TV Dizisi)

2018 – Müslüm (Ahmet Akbaş) (Sinema Filmi)

2018 – Dudullu Postası (Tayfur) (TV Dizisi)

2017 – Yüz Yüze (Aleko) (TV Dizisi)

2015 – Muhteşem Yüzyıl: Kösem (Şehzade Osman) (TV Dizisi)

2015 – Kırık Kalpler Bankası (Osman) (Sinema Filmi)

2013 – Tatar Ramazan (Çoban Ahmet) (TV Dizisi)

2013-2014 – Medcezir (Mert Asım Serez) (TV Dizisi)

2012 – Çıplak Gerçek (Deniz) (TV Dizisi)

2012 – Uzun Hikâye (Celal) (Sinema Filmi)

2012 – Kayıp Şehir (Sadık) (TV Dizisi)

2011 – İstanbul’un Altınları (Mustafa) (TV Dizisi)

2010 – Vakit (Ezan) (Kısa Film)

2009 – Kül ve Ateş (Hayati) (TV Dizisi)

2009 – Kapalı Çarşı (Gıyabettin) (TV Dizisi)

27-02-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar