Survivor’da Sürgün Adasına Gidecek 2. Eleme Adayı Belli Oldu! Sürgün Adasına Kim Gitti?

Survivor’da Sürgün Adasına Gidecek 2. Eleme Adayı Belli Oldu! Sürgün Adasına Kim Gitti?
Survivor 2022 All Star’da 27 Şubat Pazar akşamı dokunulmazlık oyunu oynandı. Dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Sürgün Adasına gidecek 2. Eleme adayı kim oldu? Konseyde ne yaşandı?

TV8 ekranların sevilen yarışması Survivor All Star’da 27 Şubat Pazar akşamı 2. Dokunulmazlık oyunu oynandı. Survivor yeni bölümünde ünlüler – gönüllüler arasında kıyasıya yarıştıkları mücadele yaşandı ve 2. Eleme adayı belli oldu. Bu akşam dokunulmazlık oyununu gönüllüler takımı kazandı. 2. Eleme adayı ünlüler takımından oldu. Sürgün Adasına giden isim kim oldu merak ediliyor. Pazar akşamı konseyde neler yaşandı? Survivor’da yaşananların tüm detayları haberimizde…

 

Sercan Yıldırım İle Nagihan Arasında Ne Yaşandı?

Survivor’da yarışma arasında oyuncu seçmeleri sırasında ünlüler takımında Sercan Yıldırım ile Nagihan arasında bir gerginlik yaşandı.

Sercan Yıldırım, takım arkadaşı Nagihan ile beraberlik sırasına seçmelere çıkacak isimleri belirlerken tartıştı. Araya giren diğer arkadaşlarının da dahil olmasıyla gerginlik iyice tırmandı. Kadınlarsa Sercan ve Bora’nın öne sürdükleri isimlerin aksine Adem çıksın dediler. Farklı isim belirttiler. Sercan ise ben sizin ne yapmaya çalıştığınızı biliyorum anlamıyor değilim dedi. Birbirlerini tuttuklarının imasında bulundu ve Sercan erkek seçmelerine kadınlar karışmasın dedi.




Öyle demesi üzerine Nagihan ozaman biz kadınlar olarak oyuna çıkmıyoruz dedi. Sema ise herkes fikrini söyleyebilir dedi. Sercan biz niye seçemiyoruz ben onu anlamyorum bizim sözümüz neden geçmiyor dedi tepkisini gösterdi. Daha sonra Sercan Yıldırım oyun alanını terk etmeye kalkıştı. Benim için survivor bitti. Herşey buraya kadarmış diyen Sercan, Nagihan Karadere’ye benim kaybedecek hiç birşeyim yok. Seninse kaybedecek çok şeyin var sen düşün dedi.

Gergin geçen ada konseyinde Sercan Yıldırım diskalifiye olacak mı merak konusu olurken, gerginlik konseye de taşındı.

 

Sürgün Adasına 2. Kişi Olarak Kim Gitti?

Kurulan zorlu salıncak oyunu parkurunda kadınlar ve erkekler arasında oynanan oyunda en başarılı performans grafiğini çizen takım dokunulmazlık zırhını kazanırken başarısız takım kritik ada konseyinde eleme adayını seçerek sürgün adasına gönderdi.

 

Survivor yarışmasının klasikleşmiş salıncak oyununda ilk olarak sahneye kadınlar takımı çıktı. Kadınlar dokunulmazlık oyununda kazanan gönüllüler takımı oldu. Erkek yarışmacılar salıncak oyunu için parkur başına geçti. Kıyasıya geçen oyun sonrasında kazanan ünlüler takımı oldu.

 

Her iki takım da 1 er kez kazanmış olması nedeniyle en iyiler mücadelesi için ünlüler ve gönüllüler takımı karma olarak bir kez daha salıncak parkurunda mücadele etti.

Ünlüler gönüllüler arasındaki dokunulmazlık oyununu gönüllüler kazanırken, sürgün adasına gidecek ismi belirlemek için ünlüler takımından oylama sonucu ile sürgün adasına giden 2. Eleme adayı da belli oldu. Sürgün Adasına giden 2.isim Aşkım oldu.

 

Günün ödülü ise zeytinyağlı taze fasulye yemeği oldu. Yanı sıra kazanan, turuncu evde birbirinden farklı hediyelerle dolu çarkı çevirerek çıkan hediyenin sahibi oluyor. Berna'nın çevirdiği çarkta gönüllüleri konsol oyunu karşıladı. 
 

Survivor 1. Eleme Adayı Kim Oldu?

26 Şubat Cumartesi günü haftanın ilk dokunulmazlığını kazanan takım ünlüler olurken, gönüllüler takımında yapılan oylamada Evrim en fazla oyu alarak 1. eleme adayı oldu ve sürgün adasına gitti. 

 

28 Şubat Pazartesi Fragmanı

Survivor Pazartesi akşamı’nın tanıtımına Sema’nın sözleri damga vurdu. İkizi için o aç kalsın diye ben burda mücadele veriyorum diyen Sema, ben bunları kaldıramazken, ileride yaşanacakları hiç kaldıracağımı sanmıyorum dedi. Bunun için kararlarım var dedi. Sema Survivor’a veda mı ediyor?



 

28-02-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar