Alev Alev 4. Bölüm İzle!

Alev Alev 4. Bölüm İzle!
Alev Alev 4. Bölüm İzle; 26 Kasım Perşembe akşamı 4. Bölümüyle ekrana gelen Alev Alev Dizisinin yayınlanacak 4. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Alev Alev 4. Bölüm İzle; Başrollerinde Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Cem Bender, Berkay Ateş ve Zuhal Olcay’ın yer aldığı Alev Alev dizisi Perşembe akşamı saat 20.00’da Show Tv’de ekranlara geliyor. Ay Yapım imzalı sezonun yeni dizisi Alev Alev iddialı kadrosu ve çarpıcı hikayesiyle ilk bölümden itibaren seyirciyi ekranlara kilitlemeyi başarmış durumda. Her bölüm daha da heyecanlanan hikayesi ile alev Alev bu sezona damga vuracak dizilerden biri olarak görülüyor. Alev Alev dizisi bu akşam yayınlanacak 4. Yeni bölümüyle seyirci karşısına çıkarken dizide heyecan da git gide artıyor. Sezonun flaş ve iddialı yapımı Alev Alev bu akşam Show Tv ekranlarında.

alev alev izle

ALEV ALEV SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Sezona yeni başlayan ve ancak başlar başlamaz seyirciyi kendisine hayran bırakan ve reytinglerde oldukça başarılı sonuçlar alan Dram ve aksiyon türündeki Alev Alev dizisi yayınlanan son bölümünde oldukça gerilimli ve heyecanlı sahnelerle seyirci karşısında yer almıştı. Cemre’nin öldüğünü sanan herkes derin bir üzüntü içerisindeyken Cemre kocası ve geride kalanlardan kaçmak için her şeyi denemektedir. Sonunda Güneş’i de yanına alarak kaçmaya çalışan Cemre’nin sağ olduğu anlaşılmıştır.

Alev Alev 4. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Çarpıcı bir hikayesi olan ve sezona yeni başlayan Alev Alev bu akşam 4. Yeni bölümüyle ekrana geliyor. Show Tv’de yayınlanan dizide üç kadının hayatları bir yangınla kesişmiş ve bu yangın üç kadının hayatını tümden değiştirmiştir. Cemre kocası ve geride kalanlardan kaçmak için elinden geleni yapmaktadır. Bu sırada Ömer kendini çok büyük bir oyunun içinde bulurken Rüya da ilk kez hem avukat kimliğini kullanmaktadır. Ancak Karabeylilerin planları Rüya’yı zor bir mücadelenin içine sürükler. Çiçek ise birlikte kaldığı Bülent’ten ayrılmak için bir karar vermiştir. Bu sırada yurtdışına kaçmak için her yolu deneyen Cemre zor durumda kalacaktır. Çelebi Cemre’yi bulmuştur ve Cemre’yi zor bir kararla baş başa bırakır. Cemre ya eve dönecektir ya da hapse girecektir. Ancak Cemre bu ikilim aşamasında zor ve beklenmeyen bir karar verir.

Alev Alev dizisi bu akşam 4.yeni bölümüyle Show Tv ekranlarında saat 20.00’da ekranlara geliyor.

26-11-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar