Ali ve Sevda Pilot Süleyman (Ali Burak Ceylan) Kimdir?

Ali ve Sevda Pilot Süleyman (Ali Burak Ceylan) Kimdir?
Atv yaz sezonuna hızlı giriyor. Ali ve Sevda Dizisi yakında ekranlarda olacak. Ali ve Sevda'da Pilot Süleyman nasıl biri? Pilot Süleyman'ı canlandıracak Ali Burak Ceylan kimdir?

Televizyonlar yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte telaşlı bir döneme girdiler. Hangi yapımların final yapacağı, hangi yapımların devam edeceği gibi sorulara cevaplar aranırken aynı zamanda yaz sezonunda yayınlanması planlanan yeni yapımların da startı verilmeye başlandı. Hal böyle olunca da seyirci hangi kanal hangi projeyi hayata geçirecek merakla takip etmeye başladı.

Canlitv olarak bu yapımlardan Atv’de yayınlanacak olan ve Baba yapım tarafından projelendirilen Ali ve Sevda dizisini incelemeye aldık. Daha önce Bahtiyar Ölmez’i de yapan Baba Film’in yapacağı dizide cast çalışmaları tüm hızıyla sürerken şu ana kadar anlaşılan oyuncular arasında Kerem Cem, Özgü Kaya, Sebahat Kumaş, Cenk Torun, Zehra Yılmaz, Fatih Doğan, Ali Burak Ceylan, Engin Hepileri isimleri ön plana çıkıyor. Canlitv olarak bu yazıda sizlere dizideki karakterlerden Pilot Süleyman, Ali Burak Ceylan’ı tanıtacağız.

Ali ve Sevda Pilot Süleyman Karakteri Kimdir?

Yaz dizilerinin genel karakteristiğini üzerinde barındıracak olan Ali ve Sevda dizisi eğlenceli ve sürükleyici senaryosuyla ön planda olacak. Yakın bir zamanda Atv’de ekranlara gelecek olan Ali ve Sevda dizisinde Pilot Süleyman, dizisinin ana karakteri Ali’nin pilot lakaplı, mafya lideri kardeşi Süleyman karakteri olarak karşımıza çıkmaktadır. Dizide Pilot Süleyman, mafya lideri birini canlandırsa da aslında özünde iyi biridir ve abisi Ali’yle iyi anlaşmaktadır.

Pilot Süleyman Ali Burak Ceylan Kimdir?

Ali Burak Ceylan Kara Sevda dizisinde hayat verdiği Tufan karakteri ile tanınmış ve sevilmiştir. 1991 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Ali Burak Ceylan 28 yaşındadır. 170 santimetre boyunda olan genç oyuncu mavi gözlüdür ve İkizler burcundandır. Sporla yakından ilgili olan Ali Burak Ceylan binicilik sporunda merak salmıştır. Lisans eğitimini de binicilik üzerine alan oyuncu Kocaeli Üniversitesinde atçılık ve antrenörlük bölümünden mezun olmuştur. Ali Burak Ceylan Osman Yağmurdereli Sanat Akademisinde ise oyunculuk eğitimi almıştır. Ali Burak Ceylan ilk oyunculuk deneyimini Diriliş Ertuğrul dizisi ile yaşamış birkaç at binme sahnesinde hem oyunculuğunu hem de yakışıklılığını sergilemiştir. 2017 de Kalp Atışı dizisinde bir doktor olarak karşımıza çıkan yakışıklı oyuncu son olarak Bekarlığa Feda filminde rol almıştır.

14-03-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar