Alişan'ın eşi Buse Varol hangi diziye katılıyor?

Alişan'ın eşi Buse Varol hangi diziye katılıyor?
Alişan'ın oyuncu eşi Buse Varol, yeniden ekranlara dönme kararı aldı. Hayranları uzun bir süre hiçbir projede yer almayan ünlü oyuncunun hangi diziye katılacağını merak ediyor?

Çok sevdiği kardeşini koronadan kaybettikten sonra tekrar konserlerine dönen Alişan'ın oyuncu eşi Buse Varol, yeniden ekranlara dönme kararı aldı. Hayranları uzun bir süre hiçbir projede yer almayan ünlü oyuncunun hangi diziye katılacağını merak ediyor? Buse Varol'un  yeni projesinde hangi karaktere can vereceği haberimizde. Şimdi detaylar

Alişan'ın eşi Buse Varol hangi diziye katılıyor?

Ünlü şarkıcı Alişan ile evlendikten sonra setlere ara veren Buse Varol, çok sevdiği oyunculuğa geri dönüyor. Sosyal medya hesabından "Bir diziyle anlaştım" diyerek müjde veren Buse Varol'un hangi diziye katılacağı ve hangi karakteri canlandıracağı belli oldu. 

Camdaki Kız dizisinin kadrosuna dahil oluyor 

Evlendikten sonra çocuklarını yetiştirmek için setlere ara veren Buse Varol, oyunculuğa geri dönmeye karar verdi. Kişisel sosyal medya hesabından "Bir diziyle anlaştım" diyerek müjdeyi veren Varol'un Kanal D yapımı Camdaki Kız dizisinde Hayri karakterinin eşini canlandıracağı ileri sürüldü. Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu ve Devrim Yakut'un başrollerini paylaştığı ve Nur Sürer, Hande Ataizi, Hamza Yazıcı ve Selma Ergeç gibi ünlü isimlerin yer aldığı Camdaki Kız dizisinde Hayri karakterini canlandıran Cihangir Ceyhan'ın eşini kimin oynayacağı gündemi uzun süredir meşgul ediyordu.

Bir Diziyle Anlaştım

2018 yılında şarkıcı Alişan ile evlenen Buse Varol, 3 yıl içinde iki kez anne olunca setlere ara vermek zorunda kalmıştı. Çocuklarını yetiştirmek için gelen teklifleri reddeden Buse Varol, geçtiğimiz günlerde ekranlara geri döneceğinin müjdesini şu sözlerle vermişti: "Yeniden bir diziyle anlaştım. İnşallah aralık ayında başlayacağım. O yüzden Instagram'da bir temizlik yaptım kendimce. Sadece kendi fotoğraflarım olsun işle ilgili şeyler paylaşayım diye" 
Buse Varol'un Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisine dahil olacağı ve fenomen karakter Hayri'nin eşi Türkan'ı oynayacağı konuşuluyor. Sosyal medyayı hareketlendiren bu haberle ilgili dizi ekibinden ve Buse Varol'dan henüz bir açıklama gelmedi. 

Hayri Dengeleri Değiştiriyor

Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı eserinden uyarlanan Camdaki Kız dizisine yeni katılan Hayri, zor günler geçiren Nalan'la olan samimiyeti ilerletti. Rafet Koroğlu'nun güvenini kazanarak yanında işe başlayan Hayri'nin eşi Türkan, en çok merak edilen konular arasında yer alıyordu.

10-11-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar