Yasemin Allen yeni dizisi için resmen anlaştı

Yasemin Allen yeni dizisi için resmen anlaştı
Yasemin Allen yeni dizisi için yapım şirketiyle resmen anlaştı. Güzel oyuncu, bu sezon da bir dijital platformda yer alacak.

Bir süredir hangi yapımda rol alacağı merak edilen Yasemin Allen, beIN Connect'te yayınlanacak Erkek Severse dizisine dahil oldu. Son televizyon tecrübesi kötü biten oyuncunun dijital platform tercihi bu diziyle de devam etti.

Gold Film'in dijital platform beIN Connect'e çektiği Erkek Severse, Alperen Duymaz ve Büşra Deveci'nin başrollerde yer aldığı bir komedi dizisi olacak. Başrole katılan son isim diziyle ilgili beklentileri arttıracak cinsten. Yasemin Allen, merakla beklenen dizinin başrolü için resmen yapım şirketiyle anlaşma sağladı. Herkesi güldürecek dizinin çekimlerine Kasım ayı içerisinde başlayacak.

Yasemin Allen dijitalden devam ediyor

Yasemin Allen, 2020 yılında Elçin Sangu ve Ozan Dolunay gibi isimlerle birlikte Star TV'nin İyi Günde Kötü Günde dizisinde rol almıştı. Herkesin büyük beklenti içerisinde olduğu dizi güçlü kadrosuna rağmen düşük reytinge kurban giderek 6. bölümünde sona erdi. Güzel oyuncu, o diziden sonra bu yılın başında Exxen'de yayınlanan Olağan Şüpheliler ile izleyicilerin karşısına çıktı. Yeni dizisindeki tercihi de televizyona değil dijital platforma yapılan yapımdan yana oldu. Oyuncunun yeni dizisi beIN Connect ile izleyiciye ulaşacak. beIN Connect, Netflix ve BluTV gibi platformların dizilerinin ardından bu yıl yeni dizilerle pastadan pay almaya çalışacak.

Geçtiğimiz günlerde sorulara yanıt veren oyuncu, televizyon için çekilen dizilerdeki çalışma şartlarının zorluğuna karşın dijital platformlar için yapılan yapımların rahat çalışma şartlarına dikkat çekti. Ayrıca televizyondaki reyting sisteminin oyuncular için çok cazip olmadığını ifade etti. Dijitalde ise diziler için yapılan anlaşmaların daha risksiz olduğunu söyledi. 

Yasemin Allen setten çıkıp sete girecek

Yasemin Allen bir süredir Aşıklar Bayramı filmi için Kars'ta bulunan sette çekimlerdeydi. Çekimleri kısa süre önce biten sinema filminde Kıvanç Tatlıtuğ ve Settar Tanrıöğen isimleriyle beraber rol aldı. Aşıklar Bayramı filminin 2022 yılında vizyona girmesi bekleniyor. 

Setten yeni çıkan başarılı oyuncu Erkek Severse dizisiyle ara vermeden çekimlere devam edecek. Erkek Severse dizisinin çekimlerinin kesin başlangıç tarihi de belli oldu. Dizi içerisinden alınan bilgilere göre romantik komedi dizisinin çekimlerine 19 Kasım tarihinde başlayacak. 

10-11-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar