Alişan'ın sevgilisi, Esra Erol'un kız kardeşi mi çıktı?

Alişan'ın sevgilisi, Esra Erol'un kız kardeşi mi çıktı?
Alişan'ın yeni sevgilisi ortaya çıktı. Alişan'ın ünlü sevgilisi kim? Cumhurbaşkanı'na 'Evleneceğim' sözü veren ünlü ses sanatçısı Alişan, sevgilisinin kimliğini açıkladı. İşte Alişan'ın yeni sevgilisi.

Ünlü şarkıcı Alişan, geçtiğimiz dönemde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 'Evleneceğim' diyerek söz vermişti. Sözünü tutmayı başaran Alişan sevgilisinin kimliğini açıkladı. Bu zamana kadar sır gibi sakladığı Alişan'ın sevgilisi Esra Eol'un kız kardeşi Eda Erol çıktı. 

Esra Erol kardeşine de eş buldu

40 yaşındaki ünlü sanatçı geçtiğimizde dönemde 'Önümüzdeki 6 ay içerisinde evleneceğim' sözünü vermişti. Atv ekranlarında evlilik programı sunan Esra Erol ise Alişan ile kız kardeşi Eda Erol'u tanıştırdı. 3 haftadır birlikte olan çiftin aileleri Mayıs ayında tanışacak. 

Alişan sevgilisini gizliyordu

Geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından yaptığı paylaşımda 'Birlikte ilk derbi' diyerek sevgilisi ile olan fotoğrafını paylaştı. Ancak Alişan, sevgilisinin suratını gizlemişti. 

Eda Erol Kimdir?

31 yaşındaki Eda Erol Sinoplu bir ailenin kızı. Afyon Kocatepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı bölümünden mezun oldu. İlk olarak Stajyer Mafya dizisinde rol alırken sonra ise 46 dizisinde rol aldı. 163 cm boyunda olan Eda Erol 56 kilo ve ela gözlüdür.

 

25-04-2017
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar